Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Baskıcı Olmaktan Kaçınmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, asla anlamadığınız tekrar eden bir rüyayı düşünüyorsunuz. Birdenbire, buna bir anlam vermeye başlıyorsunuz. Rüya öyle güçlü ki sizi çok derinden etkledniniz örneğin, size yakın olan birinin ne kadar sevdiğinizi anlayabilirsiniz, ancak nasıl hissettiğinizi asla ona söylemediniz. Şimdi söylemenin vakti!

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Bunu yarıda bıraktığın işleri tamamlamak için değerlendirebilirsin. Büyük ihtimalle bu kez işler tersine dönecek ve başarıyla işin içinden sıyrılacaksın! Eski bir soruna dair yeni bir fikir ya da farklı bir yaklaşım geliştirebilirsin. Günün bu güzel etkilerini ve yeteneklerini birleştir. Günün sonunda yaptıklarınla gurur duyacaksın.İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Keskin konuşmalar yaptığın bir gün. Etrafında özensiz davrandığı gerekçesiyle eleştireceğin kişiler olabilir. Her insanın gününde olmadığını anlamalısın. Kimsenin üstüne çok gitmemelisin. Akışına bırakmak bu günün şifresi mi? Günler önce yaptığın bir iyiliğin bugün karşılığını görüyorsun. Kendi işini kurmuş bir Yengeç burcuysan, çalışanlarına bugün daha ılımlı olman gerekiyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ya da özel ilişkilerinizde finansal sorunlar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızın sizden yardım talebinde bulunması üzerine ne yapacağınızı şaşırabilir ancak bir yandan da verme isteği içerisinde olabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günün ilk yarısında Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi güçlendirmeniz gerekebilir. Günü hareketli fakat dikkatli geçirmek uygun olacaktır. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için uygun bir gün.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda meydana gelen tutulma ile zorlu geçen birkaç yıllık dönemin sonunda yeni bir sayfa açmak istediğinize; ilişkiler ve geleceğe yönelik kararlar alacağınıza işaret ediyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızı yaratacak ortam olmamasından şikâyetçisiniz ancak bunun için ortamı siz de yaratabilirsiniz farkında mısınız? Odanızı farklı bir renge boyayın, güzel bir resim yapıp çerçeveletin ve duvarınıza asın. Ya da aklınıza ne gelirse! Yaratıcılığınızı yansıtmak için çok fazla alana sahip olduğunuzu anlayacaksınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması’nın ardından Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile birliktehayatındaki değerinizi sorgulayabilirsiniz.Bugün kendinizi değerli hissetmek isteyeceksiniz. Oğlak burcunda gerçekleşen Merkür ve Güneş kavuşumunu ikili ilişkilerinizde iletişimsel problemleri çözmek için değerlendirebilirsiniz. Sosyalleşirken çok para harcamamaya dikkat edin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Bir şeylere boş yere bel bağlamaktan, zaman öldürmekten vaz geçin. Sizin bir an önce en karamsar tabloyu önünüze koyup, ok çalışıp, yokuş yukarı çıkmaya başlamanız gerekiyor. Kariyer hayatınızla ilgili huzursuzluklarınız var. Kafanızı netlemeniz gerekiyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerini kendi istek ve ihtiyaçlarına ayırabilirsin. Ancak öğleden sonra ekonomik konularla ilgili adımlar atmak, kazançlarını artırmak isteyebilirsin. Lüks ürünler ya da hizmetler alarak kendini ve sevdiklerini şımartmaktan keyif alabilirsin. Bu dönemde attığın imzalar çok önemli olabilir, dikkatli ol.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 10" R
Ay
Aslan
10° 13' 22" R
Merkür
Koç
28° 14' 51"
Venüs
Boğa
18° 12' 20"
Mars
Koç
10° 26' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 26"
Satürn
Balık
17° 41' 40"
Uranüs
Boğa
23° 09' 17"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 03"
Lilith
Başak
24° 53' 15"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>