Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Bugün biraz kuşku içinde olabilirsiniz. Son zamanlarda tamamen temel çıkarınıza odaklanıp azimle o kadar öne geçtiniz ki nihayet durup etrafınıza baktığınızda fazla ileri gidip gitmediğinizi sorgulayabilirsiniz. Bu kuşkular sizi daha ılımlı bir tutum benimsemeye teşvik edebilir. Etkili olmanın gaddarlık gerektirmediğini anlayarak şaşırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz ve planlarınız daha hızlı değişebilir. Gün içinde kendi istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalı ve iç huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev işlerinde düzenlemeye gideceğin bir gün. Ay, bugün burcunda hareket etmeye başlıyor. Aile içerisinde yaşanan tartışmalarda, çözüm odaklı oluşun sorunların önüne geçiyor. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ev işlerinde sana yardım etmemesi tartışmalara neden olabilir. Ertelediğin kişisel bakımın, bugünün en önemli konusu olacak senin için.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün isyan duygularınız devrede olabilir ve çevrenizden gördüğünüz baskılara ve haksızlıklara karşı başkaldırabilirsiniz. Bu başkaldırış kendinize olan güveninizi tazeleyebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs burcunuzda birleşirken, sevdiklerinizle ve ailenizle daha mutlu zamanlar geçirebilir. Kendinize daha fazla güvenmeniz sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar bugünlerde çok konuşuyormuş gibi hissedebilir ve etrafınızda dönen muhabbetlerden yorulabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Huzurlu ev hayatı sizi evde daha fazla zaman geçirmeye teşvik edebilir. İş hayatınızda rekabeti kızdırmak isteyenler stresli bir ortam oluşturabilir. Gizlice arzu ettiğiniz biri olumlu işaretler verebilir ve gününüzü güzelleştirebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, duygusallık yaşama arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmayın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile geçirdiğiniz her saniyeden zevk alacaksınız. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan memnun değilseniz, bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte eğlenceli aktivitelere yöneleceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çünkü, size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 13" R
Ay
Başak
00° 43' 30"
Merkür
Boğa
00° 18' 27"
Venüs
Boğa
20° 17' 25"
Mars
Koç
11° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 26"
Satürn
Balık
17° 48' 49"
Uranüs
Boğa
23° 15' 11"
Neptün
Balık
29° 20' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 17"
Lilith
Başak
25° 04' 31"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>