Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Otoriteni Sağlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk hakkında aceleci davranmaktan kaçınman gerekecek bugün. Karşına çıkacak birinin seni heyecanlandırıp mutlu etmesi hoşuna gidecek ama ilerleyen zamanlarda bu heyecan bazı şeyler için yeterli olmayabilir. O yüzden aşk konusunda dikkatli olman gerekebilir.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir çekişmeniz içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Bugün paranı yeni şeyler öğrenmeye harcayabilirsin. Yeni konular keşfetmek, yeni projelere başlamak daha baskın olabilir. Bu tür konularda risk alırken kendini tamamen tehlikelere açmaman gerekecek. Bazı şeyleri iyi planlaman gerekebilir.

Bugün kendini durduk yere eve hapsetmemelisin. Evde kalmak ister istemez kaygı ve endişeye kapılmana sebep olabilir çünkü. Açık havada daha çok zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla daha sık konuşma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Onarın arkadaşlığına, yoldaşlığına ihtiyaç duyacaksın genel olarak. Kendini daha iyi hissetmek için onlarla beraber hareket etmek daha doğru gelebilir sana.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, oldukça kolay bir şekilde çok şey başarmak için doğal bir yeteneğiniz var. Ancak bugünün sorumlulukları sizi birazcık zorlayacak. Etrafınızdaki şeyler hızlı hareket ediyor olabilir ve belki de tüm bunlarla başa çıkmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Bir kez olsun, sakinleşmeye çalışın. Dünya tarafından kabul görmek için sürekli mücadele etmenize gerek yok.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan işlerinin aksadığını fark ettiğin anda otoriteni sağlamak için kolları sıvıyorsun. Çevrendeki kişilerin de en az senin kadar net olmasını isteyeceksin. Beklediğinden yoğun tempoyla yeni haftaya başlayabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek seni mutlu edecek.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim sorunlarınızı titizliğinize bağlıyorsunuz. Bilgilerinizi herkese açmama isteğiniz size karşı yanlış düşüncelerin oluşmasına yol açıyor olabilir. Anlaşılır ve ulaşılabilir olmayı tercih etmelisiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız bugün ana gündeminiz olabilir. Gün boyunca üzerinde çalıştığınız konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Gün içinde yapacağınız programlamalar daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır. Sağlığınıza dikkat edin.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dakik kararlar alacağınız bir gün olacak. Her işi zamanında bitirebilmenin verdiği gurur ile gün sonunda dinlenmeye çekilebilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz kuşku içinde olabilirsiniz. Son zamanlarda tamamen temel çıkarınıza odaklanıp azimle o kadar öne geçtiniz ki nihayet durup etrafınıza baktığınızda fazla ileri gidip gitmediğinizi sorgulayabilirsiniz. Bu kuşkular sizi daha ılımlı bir tutum benimsemeye teşvik edebilir. Etkili olmanın gaddarlık gerektirmediğini anlayarak şaşırabilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz kaygısız bir sosyalleşme arzusu bugün odak noktanız olabilir, ancak önemli bir kişi tüm dikkatinizi kendi üzerine çekebilir. Bugün sizin adınıza kalabalıklar arasına karışmak için mükemmel bir zaman ancak bazı durumlar sizi belirli bir ilişkiye odaklanmaya zorlayabilir. Romantik partnerveya birarkadaşı onları görmezden geliyormuşsunuz gibi hissedebilir, bu yüzden karşılığında zamanınızı tekeline alırlarsa şaşırmayın.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal değişimleri yüzünden birçok fırsat, başlamadan bitebilir. Tavizkar olmamalısınız. Yaşam kalitenizi arttıracak dış etkenler, aynı zamanda size kaybettiren unsurlar olabiliyor.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatında olumlu gelişmeler yaşayabilir ve kariyer hayatınızda ilerlemenizi sağlayan fırsatlar yakalayabilirsiniz. Merkür’ün İkizler Burcuna Geçmesiyle 4 Temmuz’a kadar; içsel konuşmalarınız artabilir. Bu dönemde yazmak, kendi iç sesinizi dinlemek ve ruhsal olarak gelişmek için değerlendirebilirsiniz. Gizli düşmanların ise sizin hakkınızdaki söylediklerine şahit olabilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve bir çok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin.

13 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>