Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sessizsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Bugün hayatınızın bir yerinde bir gecikme olduğunu fark edebilirsiniz. Belki de başvurduğunuz bir kredinin elinize geçmesi daha uzun sürecektir. Ya da belki bir ev satın almayı umuyorsanız, ev henüz satışa uygun değildir. Bazı küçük aksilikler olabilir, ancak bunların ruh halinizi düşürmesine izin vermeyin! İşler sizin için hala yolunda gidiyor olabilir. Sadece sabırlı olmayı deneyin ve durumu daha fazla araştırın.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur!An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir lidersiniz fakat size bahşedilen bu nimeti yeterince kullanmıyorsunuz. Buna yeterince güvenmiyor olabilir misiniz? Bugün, kendinize olan inancınızı tazeleme vakti. Bir fark yaratabileceğinizi bildiğiniz bir alan seçin. İş hayatınızda ya da yaşadığınız ortamda olabilir. Bir şeylerin nasıl olması gerektiği hakkındaki görüşlerinizin doğru olduğunu göreceksiniz. Bir adım atıp yönetimi üstlenmeye olan isteksizliğinizin üstesinden gelin.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlığınıza dikkat sevgili Yengeç burçları. Haftanın dördüncü gününe planlar sizi bekliyorsa doğru hareket etmelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşüncelerinin kendini gösteriyor. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, elindeki olanakları ve imkanları tekrardan gözden geçirebilirsin. Arada kaldığın konularda karara varıyorsun. Uzun bir süredir görüşmediğin ve çok özlediğin bir arkadaşından haber almak gününü güzel yapıyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin aile bireylerinden birisinin yaşadığı soruna karşı yorumsuz kalabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

  Sinirlerinize hâkim olmanız gereken önemli bir gün. Çevreniz tarafından haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Haklı olduğunuz, zaman içinde ortaya çıkacaktır. Sabırlı olun. 

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki her türlü çatışma yok edebilecek potansiyeliniz, pratik zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Bugünlerde kişisel özelliklerinizi belirgin olarak kullanmanız gerekebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul ederken, sevgi uğruna elinizden geleni yapmaya hazır olabilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızın ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Egonuzu tatmin etmek amacıyla yaptığınız bir hareketten dolayı büyük bir suçluluk duygusuna kapılmış olabilirsiniz. Bu davranışınızın diğerlerini nasıl etkilediğini anlamalı ve özür dilemelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat ediyor. Bugün gündeminizde aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konular olacaktır.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşimi evlilik hayatınızı renklendirmek için değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle keyifli aktivitelere katılabilir, romantik seyahatler planlayabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan ilişkilerinizde, bugün istediklerinizi bulamayabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden aldığınız destek ile seyahat, uzaklara dair planlar yapabilir veya hayallerinizin peşinden koşabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; aşk hayatındaki hızlı gelişmeler duygularının harekete geçmesini sağlayabilir. Ayrıca gün içinde; anlaşmalar açısından çok verimli bir gün geçirebilir, kazanç sağlayacak imzalar atarak; ortaklık kurabilirsin. Hayallerin için çıkabileceğin yolculuklarda sana güç kazandıracak kişilerden danışmanlık şansı yakalayabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 58' 46" R
Ay
Aslan
10° 33' 52" R
Merkür
Koç
28° 16' 49"
Venüs
Boğa
18° 14' 23"
Mars
Koç
10° 28' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 50"
Satürn
Balık
17° 41' 47"
Uranüs
Boğa
23° 09' 23"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 08"
Lilith
Başak
24° 53' 26"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>