Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hataya Yer Yok! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirmek için harika bir fırsatın olacak. Eğer hayatında kimse yoksa sosyal ortamlarında yeni birisi ilgini çekebilir ve kendini çok enerjik hissedebilirsin. Bugünü evde kapalı geçirmemelisin.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Cebinde para olmasa bile kendini iyi hissedebileceğini anlayacaksın bugün. Mutluluğun ve keyfin parayla çok fazla bağının olmadığını görebilirsin. Hayatını daha olumlu gözlerle göreceğin bir gündesin.

Yeşil yapraklı sebzeler tüketerek bünyene çok büyük bir iyilik yapacaksın. Yaz mevsiminde roka, tere gibi sebzeler tüketerek vücudundan toksinleri atman daha da kolaylaşır. Bugün bu tür konulara daha fazla odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etraftan gelecek negatif etkilere kendini hazırlaman gerekecek. Bazı şeylerin planlarını bozması seni üzebilir. Ancak etrafındaki negatifliğin akması ve bir çözüme ulaşması senin için bir öncelik olacak. Sakin kalmaya bak.

13 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün sosyal anlamda kendinizi sınadığınız bir ortamın içine gireceksiniz. Özellikleve kariyer ilişkilerinizdeki iletişim şeklinize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü istemsiz bir şekilde kurduğunuz bir cümlenin ardından gelecek sorunlarla mücadele etme konusunda zorlanabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel görüşün ile ilgilenmek isteyeceğin bir gündesin. Dış görünüşün ile ilgili yapacağın değişiklikler için bugün harekete geçeceksin. Bugün hataya yer vermek istemeyecek, her şeyin kusursuzca ilerlemesi için kontrolü elinde tutmaya çalışabilirsin. Değer verdiğin kişiye, yapmak istediğin işle ilgili planlarını anlatacaksın. Stres kaynaklı baş ağrısı yaşayabilirsin.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmelerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması sizin için yeni bir ipucu olabilir. "Neden olmadı?" diye sorduğunuzda burada eksik olanı açığa çıkarmayı değil tamamlamayı tercih etmelisiniz. Bakış açınız değiştiğinde aldığınız sonuçlar da değişecektir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yorucu koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinizde temkinli davranmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte bitirmeniz gereken projeleri tamamlayabilirsiniz. Ani değişen koşullara karşı dikkatli olun. Gereksiz harcamalardan kaçının.

13 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fevri olmamaya devam etmelisiniz. Pozitif yönünüzü ortaya çıkartmak sizin açınızdan ilgiyi yeniden üzerinize çekmekte büyük fayda sağlar.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün odaklandığın her konuda yeni bir ilham bulman olası. Keyfini yerine getirecek durumlarla karşılaşabilirsin. Eğer çözüm üretmen gereken konular varsa bugün bu konularda çok daha başarılı gelişmeleri kendine çekebileceksin.

13 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinizdeki çocuğun oynamasına izin verebilirsiniz. Kişiliğinizin yaratıcı yönü sahneye çıkıyor, bu yüzden konfetileri hazırlayın ve eğlenmekten çekinmeyin! Rutinlerinizi sarsmak ve bir mola vermek için kendinize izin verin, çünkü bu, ruhsal esenliğiniz için harikalar yaratmalı ve son zamanlarda sıkışıp kalmış olabileceğiniz tekdüzelikten kurtulmanıza yardımcı olmalıdır. Maddi herhangi bir şeyi başarma konusunda endişelenmemeye çalışın. Bu tamamen “sizin" istediğiniz şeyleri yapmakla ilgilidir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların değişkenlik göstermesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var.

13 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, finans, eğitim, hukuk konularında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

13 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak, sizin de ona karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Olumlu ve dengeli davranmayı başarabilir, böylece ilişkinizi güçlü tutabilirsiniz. İşinizde kafanızı karıştıran durumları çok fazla büyütmeyin. Aslında gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Fakat olabilecekler üzerinde yoğun beklentiler içine girmekten kaçının. Maddi kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayın.

13 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>