Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Son zamanlardaki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri dikkate almanızda yarar var.

Bir gelişme bazı gerçekleri görebilmenize neden olacak. Bir aile bireyinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek onu yeniden değerlendireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir.

14 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler günün belirleyicisi olan önemli bir görünümle, Salı günümüz başlayacak. Saat 07:32  Venüs-Chiron görünümü, bir yandan sürekli bir şeyleri kafanızın içinde kurgulamanıza, ikilemde kalarak gerginleşmenize, sanki dış dünyanın tüm yükü sizin üzerinizdeymiş gibi düşünmenize yol açabilir. Bazen ufak bir sağlık problemini,hayatınızla ilgili bir sorunu, duygusal sıkıntınızı bilinçli bir şekilde ele alarak çözümlemek yerine kendi kendinize yüklenirsiniz. Oysaki,  Chiron-Balık burcunda hem yaşadığınız olaylar ve hem de karşınıza çıkan kişiler sayesinde karmik gelişiminizi tamamlamaktasınız.   Yaşadığınız olayları şanssızlık olarak görmek yerine,  sizin yaşamsal gelişiminiz anlamında faydalı olduğunu kabul etmelisiniz.  Bazen insan acı tecrübeleri hatırlamak istemez, onları yüreğinde bastırır ve inkar eder. Hatta bunu kendisine  yaşatan insanlardan uzak durur, onları nefretle anabilir. Chiron ise, hatalara sebep olan asıl nedeni işaret eder ve nasıl tedavi edileceğini öğretir. Böylece kişi derdiyle yüzleşirken geçmişin yüklerinden de kurtulmuş olur. Saat 10:53 Güneş-Uranüs görünümü, sizi ilişkinizle alakalı konularda ve mesleki alanda değişime çağırıyor. Olumlu bir değişimle bütün engellerden kurtulmak niyetindesiniz. Yeni birhayatı, kariyer anlamında atılacak olumlu adımlar bir çok alanda özgürce hareket etmenizi sağlayacak. Sizin de istediğiniz tam olarak bu. Yerinizi, yurdunuzu bilmek ve hayatınıza artık bir yön vermek. Ancak gerek iş, gerek ilişki konularında mantıklı bir bakış açısının önemi büyük. Böylece endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Bize iyi gelecek, mutlu olmamızı sağlayacak güzelliklere kavuşmamız dileğimle,

14 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz. Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. İşlerinizi kendiniz takip ettiğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz. Şartlarınız olumlu ilerliyor.

14 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

5 Haziran yeni ayı, diğerlerinden farklı. Yeni başlangıçlar yapmak veya ani kararlar almak doğru olmayabilir. 8 Haziran civarında birden fazla yerde aynı performansı göstermenizin beklenmesi sizi yorabilir. Hayatınızın çok farklı alanlarında bambaşka bir kişiymişçesine davranmanız beklenebilir.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Konuşmaların yazışmalarda aksamalar olabilir. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallerinizde olsa bile biraz uzaklaşmalısınız bulunduğunuz ortamdan.

14 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda beklenmedik olaylar yaşamanız mümkün. Bu olayları biraz da siz tetikliyor olacaksınız, çünkü normalde verdiğiniz tepkilerin dışında davranabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev yaşantınız ve ebeveyninizle ilgili ortağınızdan veya özel ilişkinizden duygusal baskı görmeniz olasıdır.İlişkiniz veya ortağınız için yaşadığınız yeri değiştirme veya ailesel ilişkilerinize müdahil olunması tadınızı kaçırabilir. Akşam saatlerine doğru yaşam alanınızda yalnız kalıp önünüzdeki dönemi planlamanız olasıdır. Gerginlikler bu şekilde giderilebilir.

14 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

14 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>