Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz çevrenizde oldukça cazibeli biri olarak nitelendiriliyorsunuz. Çocuksu tarafınız size insanları çekiyor ve siz de bu ilgiden hoşlanıyorsunuz. Bu ilgi arasında birlikte olduğunuz insani ihmal etmemeye dikkat edin.

Boğa’lar yine çok dengeli birgünü geçirecekler. Önünüze gelen işlerin altından kalkacak, yeni projeler hakkında parlak öneriler ortaya koyacaksınız. Bu başarılarınıza devam ederseniz terfi yolları açık.

Sürekli ileriyi düşünüyor, yatırım peşinde koşuyorsunuz. Tam da Boğa’ya yakışır bir hareket! Fakat kendi zevkinize hiç para ayırmayarak hayattan nasıl zevk alabilirsiniz ki?

Sinirlerinizi fazla yıpratmamaya ve daha sakin olmaya çalışın. Bugün sinirli davranışlarınızla sevdiklerinizi kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok eski bir arkadaşınızın bu sıralar yaşadığı çözümsüzlükler, zamanınızı alacak. Bu konuda birtakım çözüm arayışları içine gireceksiniz. Yararlı olmak için ilgi gösterdiğiniz bir konuda alacağınız tepki, tamamen önyargılı bir yaklaşımdan kaynaklanacak. Bu yüzden yaşayacağınız kırgınlık, karşı tarafın göstereceği pişmanlıkla ortadan kalkacak.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Ailevi konularınız bugün vaktinizi alabilir. Ay'ın Kiron ile karşıtlık yaptığı gün içerisinde aile içinde hassas bir dönem geçirebilirsiniz. Belki de beklemediğiniz bir davranış kalbinizi kırabilir. Venüs bugün itibariyle Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar bulunduğunuz çevrede insanlar sizden bahsediyor olabilir. Dostlarınız vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere hazır ol!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Sabah saatleri senin için biraz yoğun geçecek. Son dakika gelen işler biraz yorabilir. Öğleden sonra dinlenmek isteyebilir ve kahveni alıp moda dergilerini karıştırabilirsin. İşlerini önceden halletmiş olman da istirahatin sırasında kafanın rahat olması açısından daha verimli bir şekilde dinlenmene katkıda bulunabilir. Romantik ilişkiler seni besliyor. Bugün sürprizlerle karşılaşabilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, sevginin bir sürpriz eşliğindeki özrünü kabul edeceksin. Eşin ve kendin için en ideal düzene karar vermek istiyorsun. İnsanlarla ilgili iddialı açıklamaların sosyal medyada ciddi yankılar oluşturabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızdakaliteniz, mesai saatleriniz veya maaş beklentilerinizle alakalı bazı değişimler talep edebilir ya da bunlarla ilgili gelişmeleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ait konularda değişken koşullar söz konusu. Ev hayatınızla ilgili hızlı hareket etmeniz gereken olaylar ortaya çıkabilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göreceğiniz destek size sevgi dolu ve güvende olma hissi verebilir. Sizler de tüm sevdiklerinizi şefkatiniz yolu ile koruyup kollayabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; gün içinde artan sorumluluklar zihnen ve bedenen seni yorabilir. Önümüzdeki süreçte değişen hedeflerini daha güçlü, konforlu ve güvenli kılmak için motivasyonunu yükseltebilirsin. Grup çalışmaları, ekipçe yapılacak faaliyetler vebirlikleri de seni meşgul edecek gibi görünmekte.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde sezgileriniz aktif. Öğlene doğru işlerin akışı hızlanır. Akşam saatlerinde eksik bilgi ile karar vermeyin. İnatlaşmalardan doğan öfke yorucu olabilir. Sinirsel gerginliğe bağlı sağlık hassasiyetleri olası.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs Boğa burcuna geçerek arkadaşlıklar alanınıza iyimserlik taşıyor. Günü dostlarınızla keyif yaparak geçirin. Yeni tanışacağınız insanlarla aranızda kalıcı bağlar oluşur. Geleceğe ait planlarınızda daha sağlıklı ve somut kararlar alabilirsiniz. Tanışacağınız yeni arkadaş grupları yaşantınıza farklı bir tempo taşır.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>