Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz arkadaşlarınıza olan bağlılığınızı çok kıskanacak ve büyük bir ağız kavgası başlatacaktır. Sevgilinize onu çok sevdiğinizi ve dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğinizi belirtin.

Patronunuzla yakında çok ciddi ilişkiler içine gireceksiniz ve size çok güvendiğini belirtecek. Dikkat edinarkadaşlarınız bu durumunuzu kıskanabilir ve dedikodunuzu yapabilirler.

Yakında elinizden bir miktar para çıkacak ve sizi küçük bir sıkıntıya sokacak. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz, bu parayı da elinize geçer geçmez savurmayın.

Olaylara duygusal yaklaşımınız yüzünden yakında ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Biraz daha mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizle ilgili eleştirel yaklaşımlar, çok yerinde bazı endişelere dayalı. Bu konularda takınacağınız uzlaşmacı tutum, yakın ilişkilerinizdeki olası çelişkileri ortadan kaldırabilir. Spekülasyona açık konular bugünlerde sizi zorlama eğiliminde. Belli riskler almaya hazır olduğunuz bir oluşuma, daha donanımlı olarak girmenin yollarını aramalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 05:05-16:13 aralığında boşlukta ilerliyor olacak. Zihniniz karışık olabilir. Hayatınızda hangi yöne gitmek istediğinizi, partnerinizle bundan sonra ne yapmak istediğiniz hakkında karışık olabilirsiniz. Ay 16:13'te ise Aslan burcuna giriş yapıyor. Akşam, Ay ve Uranüs arasında aktifleşen gergin açıyla birlikte maddi konularınızda beklenmedik bir durum yaşayabilirsiniz. Değerli eşyalarınızı gözünüzün önünden ayırmamanızda fayda var. Gece ise bu etki bitiyor. Daha enerjik bir ruh haliyle günü kapatıyorsunuz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meraklı tavrın ön planda!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Yatırım yapmak gibi bir fikrin varsa ortaklıklardan uzak durman gerektiğini bugün bir kez daha görüyorsun. Çalışan bir Yengeç burcuysan, işinde gösterdiğin titizlik ve hassasiyet yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bu olay söylentilere yol açabilir, bu da seni oldukça kıracaktır. Merakını engelleyemeyerek kızgın olduğun birinin, sosyal medya hesabına bakabilirsin. Fakat bunu yapmanı tavsiye etmem. Çevrendeki insanların sana yardımcı olmadığını düşünüyorsun. Bu yüzden ilişkinde taleplerini açık ve net şekilde karşı tarafa yansıtıyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin ilgisi seni epey şaşırtacak. Naif bir ruha bürüneceksin.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal meselelerinizi yoluna koymanız gereken bir gündesiniz. Çalışma ortamınızda yöneticilerinizin takdirini görmek ve onlara çözüm bulmak sizi heyecanlandıracaktır.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar kişisel işlerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sağlık önemli olabilir. Bu sürede eksik bıraktığınız küçük işlerinizle ilgilenmek de mümkün. Kişisel hassasiyetlerin ön plana çıktığı bugün beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında parasal açıdan daha özenli olmaya bakın. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi keşfettiğiniz ve sergilemeye meyilli olduğunuz bir gün olabilir. Kendinizi keşfetmek için içe dönmeli ve farkındalığınızı arttırmalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; hafta boyunca kendi köşene çekilip dinlenmiş olabilir ve kendine uzun bir zaman ayırmış olabilirsin. Artık kariyer hayatınla ilgili planları devreye sokmanın zamanı gelmiş olabilir. Bugün keyfi alışverişlerde bulunabilir ve her şeyin en pahalısına yönelebilirsin. Masrafların bir anda artabilir dikkatli olmalısın.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutinlerinize bazı aksaklıklar, rötarlar, ertelenmeler söz konusu olabilir. Planlarınızı yaparken ona göre yapmanızı, kendinize pay bırakmanızı tavsiye ederim. Toplantılarınıza ve etkinliklerinize zamanından önce ulaşmaya çalışmanız faydalı olacaktır. Bazı Yengeç burçları için evlenme sezonu açılmış bulunuyor. 

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları Yengeç

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>