Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geleceğinizi görmek konusunda zorlanıyorsunuz. Bazı adımlarınızı emin bir şekilde atarken, bazı adımlar için şüpheleriniz var. Kafanızın karıştığı noktalarda dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Birçok arkadaşınız yaptığınız yeni girişimler konusunda sizi destekliyorlar.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların karşılık buluyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile yapacağın ödemelere kadar dikkatli olman gereken bir gün. Çalışan bir Yengeç burcuysan, işinle ilgili hedeflere sağlam adımlarla ilerliyorsun. Bu aralar çevrende kendini yalnız hissediyor olabilir misin? Bugün bu durumu çevrendeki insanlara yansıtman olası. Sana tavsiyem, fazla hassas düşünüyorsun, biraz daha sakin olman olacaktır. Hafta sonu için biraz uzaklaşmaya ne dersin? İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, utangaçlıktan vazgeçip ona açılabilirsin. Duygularının karşılıklı olduğunu görmen an meselesi!

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda sevmek ve sevilmek, güzel iltifatlar duymak sizi mutlu edebilir. İlişkilerinize daha pozitif bir yaklaşım sergilemelisiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde başarılarınızından söz ettireceğiniz bir süreçtesiniz. Bazı konularda isteksizlik duysanız da sonra enerjinizi geri kazanabilirsiniz. Sosyallik için uygun bir gün.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; bugün finansal olayların ve başkalarının güvenini kazanma ihtiyacının olduğu konular seni fazlasıyla meşgul edebilir. Arkadaşlarının senden mali destek istemesi rahatsızlık verebilir. Olayları olduğundan fazla büyütmemeli; gruplar içinde ki varlığını bir süre için askıya almalısın.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu satü ve kariyer alanı aktif. Ani, beklenmedik olaylar gelişirse iyi yönetmek önemli. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığımız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bol sıvı tüketin. Gergin ortamlarda bulunmaktan kaçının. Kimsenin sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Sevdiklerinizi koruyup, kollarken, kendi değerlerinize de sahip çıkmayı unutmamalısınız. Yurt dışı ve yabancılarla ilişkilerinizde duygularınızı derinden etkileyecek bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalıp, hayatın getirdiklerini kabullenmek en doğrusu olacaktır. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları Yengeç

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir eve kapanma eğilimi içerisine girebilecekseniz de, aynı zamanda, bunu yenip dış dünyaya açılmanıza yardım edecek etkiler altında olacaksınız. Sosyal ortamlar ve kalabalık caddeler, tam ihtiyaç duyduğunuz havayı yaratabilirler.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 01" R
Ay
İkizler
13° 59' 48" R
Merkür
Koç
23° 36' 37"
Venüs
Boğa
12° 54' 53"
Mars
Koç
07° 09' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 36"
Satürn
Balık
17° 22' 31"
Uranüs
Boğa
22° 54' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 28"
Lilith
Başak
24° 24' 38"
True Node
Koç
15° 12' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>