Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Parterinizin sizden ilginç bir beklentisi var. Onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını anlatmakta güçlük çekeceksiniz.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. Ama ihtiyaç duyduğunuz şeylerin üzerindeki etiketler her gün değişiyor. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmeme özelliğinizin bugün size sevimsiz sürprizleri var. Son günlerde fazla şans tanıdığınız birinin sizi şaşırtacak davranışlarına hazırlıklı olun. Hayranlarınız gittikçe çoğalıyor. Parlak zekanızla, içinden çıkılmaz konularda aranılan kişisiniz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün uzun süre Koç burcunda ilerliyor olacak. Merkür-Jüpiter pozitif açısını tetikleyen Ay, geleceğinizi ilgilendiren konularda güzel haberler getirebilir. Bu bir kariyer konusu da olabilir. Ay'ın Satürn ile uyumsuz açısı ise ilişki ve evlilik hayatınızda sert etkiler altında olabileceğinizi gösteriyor. ugün Ay, 11:47-23:17 aralığında hareketine boşlukta devam ediyor. 23:17'de Boğa burcuna geçtiğinde ise şansınızın açılacağı bir evreye girdiğinizi gösteriyor.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerden uzaklaşıyorsun!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Çalışan bir Yengeç burcuysan,arkadaşlarını yanlış anlıyor olabilir misin? Normalde kırıldığın zaman bunu insanlara pek yansıtmasın fakat bugün insanlarla arana bir duvar çekebilirsin. İçine kapanman mümkün. Çevrendeki kişiler bu durumu oldukça yadırgayacaklardır. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, geçmişte kalan bir ilişkine içten içe özlem duyduğunu fark edebilirsin. Bu durum seni onunla ilgili araştırmalar yapmaya itebilir. Arkadaşların ve çevrende dönen gelişmelere hayretle yaklaşabilirsin. Duyacağın haberler ağzının açık kalmasına neden olabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sürüncemede kalan konuları konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Çekingen davranmamalı, karşınızdaki kişilerin niyetinin gerçekliğini, sevdiğiniz halde görmezden gelmemelisiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işleriniz için vakit yaratabileceksiniz. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizi paylaştırmak isteyebilirsiniz. Annenizi gün içinde ihmal etmeyin.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir birey olmak için elinizden geleni yaparken aslında farkında olmadan başkalarının mutluluğu için kendinizi ve kendi isteklerinizi feda edebiliyorsunuz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; sosyal hayatın hareketlenirken, ilişkiler ve finansal konular gündeminde ön sırayı alabilir. Risk alacağın girişimler olabileceği gibi rekabete dayalı durumlar da yaşayabilirsin. Fazla irdelemeden ve düşünmeden atacağın adımlar seni zor durumda bırakabilir, dikkat.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kim iyi kim kötü, kim sizi destekliyor kim arkanızdançeviriyor hepsini farkındasınız. Yeni yollara kimlerle devam edebileceğinizi biliyorsunuz. Devam edebileceğinizi bildiğiniz insanları da üzmeyin. İletişim konusunda biraz daha girişken olmanıza rağmen, iletişimi bir mücadele aracına çeviriyorsunuz. Maddi anlamda kullanılmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda işler roket hızıyla gelişiyor. Kendinizi bir anda yoğun bir temponun ortasında bulacaksınız. Sağlığınıza özen gösterirseniz, mevcut durum aslında size keyif verecek. Maddi ve manevi bir rahatlama zamanı yeter ki kişisel önceliklerinizi göz ardı etmeyin. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları kariyer Yengeç Yeter

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 32' 44" R
Ay
Yengeç
08° 29' 28" R
Merkür
Koç
25° 27' 04"
Venüs
Boğa
15° 08' 14"
Mars
Koç
08° 32' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 09"
Satürn
Balık
17° 30' 44"
Uranüs
Boğa
23° 00' 36"
Neptün
Balık
29° 13' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 13"
Lilith
Başak
24° 36' 39"
True Node
Koç
15° 02' 45"
Son Güncelleme : 11/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>