Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal çevrenizdeki hareketlenme aşk yaşantınızı olumlu etkiliyor. Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri sizi etkilemeyi başaracak. Yeni bir heyecana hazırlıklı olun .

İş yaşantınızda aldığınız doğru kararların olumlu sonuçlarını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kazanç yolları ve işinizi geliştirecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Para konularında tutumsuzsunuz fakat son günlerde geliriniz gayet iyi durumda. Dilediğinizce harcama yapabiliyorsunuz. Bu kadar a-harcama yapmak yerine paranızı yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.

Bugün gerginlikten ve stresten uzak durmalısınız. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışın ve davranışlarınızı kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi, bunların bir kısmını erteleyerek sürdürebilirsiniz. Bu, size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilikler söz konusu. Birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacağınız bir gün. Akşam saatlerinde motive olacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay gün boyunca İkizler burcunda hareket ediyor. Sabah Mars ile kavuşan ve Jüpiter ile karşıtlık yapan Ay, sağlığınızı riske atacak işlerden uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Ay, saat 12:06'da boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında eski işlerinizi tamamlamak uygun olacaktır. Ayrıca bugün Boğa burcunda Merkür-Uranüs kavuşumu yaşanıyor. Kendinizi şanslı hissettirecek sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu haber size bir dostunuzun vasıtasıyla da ulaşabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel seçimler yapıyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Bugün senin için kolay bir gün olacağını söyleyebilirim. Tahmin ettiğin sonuçlara ulaşırken, keyfin yerinde... İş hayatın ve hizmet alanların ise daha aktif olacak. Telefonlara ve e-postalara yetişmekte zorlanabilirsin. Aşka olan inancın artarken, tek korkun yanlış yapmamak. Senden adım atmanı bekleyen biri var. Kişisel görüntünle ilgilendiğin bir gün aynı zamanda. Alışverişte akşam saatlerinde güzel seçimler yapabilirsin. Eğer bugün kendini sosyal etkinlikler ve organizasyonlar için enerjik hissediyorsan, akşam eve gitmeden muhakkak bir yerlere uğrayıp arkadaşlarınla iki çift laf etmek isteyeceksin.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır sonucunu merak ettiğiniz konularla alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Agresyon oluşturan durumların doğruluğunu anlamaya yönelik araştırmalar yapmalı, kulağınıza gelen her söze inanmamalısınız.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayacak zaman yaratmalısınız. Gün içinde kulağınıza dedikodular gelebilir. İlerleyen zamanlarda kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle sağlıklı beslenme ya da irade gerektiren başka işlerinize başlamak için uygun bir gün olacak. Neşeniz ve enerjiniz yüksek hissedebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcu geziler ve tatiller gündeminize gelebilir. Var olan imkanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Arkadaşlarınızdan güç, kuvvet alacaksınız. Duygusal anlamda özlemler, özellikle aileye duyulan özlemler söz konusu olabilir. Harcamalara dikkat!

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda çok daha hareketli olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Teknolojik konulara, yeniliklere merakınız artabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu gelecekle ilgili planlarınıza ve kazançlarınıza baş döndürücü yenilikler ve sürprizler getirebilir. Bu dönemde yeni gruplar ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Yeniteklifleri ya da eski düzende kökten değişim kapınızı çalar. Sert kabuğunuzu kırıp dışarıdaki dünyayı keşfetme zamanı. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs Yengeç

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın..

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>