Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini sevdiğinizi gizlemiyorsunuz, ama esas kişiden de ısrarla saklıyorsunuz. Bu akşam konuşacağınız arkadaşınız, eşinizin yanında tavır alacak ve bu işi açığa çıkarmanızı isteyecek.

Bugünlerde yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geldi. Yine de bazı endişeleri barındırıyorsunuz.

Elinizden size göre çok sayılacak miktarda para çıktı. Bunun etkisini hissedeceksiniz. Fakat bu paranın karşılığını alacaksınız. Ekonomik durumunuz gözle görülür biçimde değişecek.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun bir süredir beraber olamadığınız dostlarınızla birlikte güzel zaman geçirme fırsatı elde edeceksiniz. Arkadaşlarınızla paylaşacağınız yeni düşünceler, yeni umutları getirecek. Size belli artılar getirecek gelişmelere daha iradi olarak eklenmeniz gerekiyor. Olanaklarınızın sınırları genişleyebilir. Bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Boğa burcunda hareketini sürdürüyor. Akşam 18:10'da ise Ay uzun süreliğine boşluğa giriyor. Bu saat sonrası girişimlerinizde sonuç alamayacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Saat 01:45 itibariyle Boğa burcunda yeniay oluşuyor. Yeniay, sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız yeni kişiler sayesinde işinizde, eğitiminizde iyi yerlere gelebileceğinizi gösteriyor. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz bu tarihi not edin. Yeniay yazısı için tıklayınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatlaşma duygun artıyor!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bugün kendini iyi hissetmek için iyi giyinmek istiyorsun. Eğer bir konuda inat etmişsen, bugün inadın bir tık daha fazlalaşabilir. Eğer bu çocukların ise artık eğitim konusunda onlara göstereceğin iyi niyetin sonlandığını ilan edebilirsin. Herkes bu günlerde sana karşı tavrını değiştirmek zorunda kalabilir. Bir süredir zaman ayıramadığın ailenle yalnızca telefonla iletişim kurman onları üzebilir. Daha sakin olup, pazar günün keyfini çıkarmaya ne dersin? İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz ona bir kez daha âşık olmana neden olacak. Mide problemi olan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde stres kaynaklı ağrılar yaşayabilirsin.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi suçladığınız bazı konular yüzünden kendinize biraz daha şefkatli davranmalısınız. Sizler, empati yeteneği gelişmiş insanlarsınız. Saygılı duruşunuzu korumalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün arkadaşlarla bir arada olmak, yaratıcı hayal gücünüzü kullanabileceğiniz konulara zaman ayırmak için uygun koşullar var. Daha iyimser olmaya bakmalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyeriniz için adım atmaya uygun bir gün. İşinizle ilgili kararlar almak ve uygulamak istiyorsanız uygun strateji için bilir kişilerden de destek almayı unutmayın.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; bugüne kadar hedef ve ideallerin üstünde fazla düşünmemiş ve geleneksel yapıyı benimsemiş olabilirsin. Fakat artık gelecekte kendini daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yeni arayışlara girmen gerektiğinin farkına varabilirsin. Var olan sosyal ortamın artık seni yeteri kadar tatmin edemiyor olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay'da huzur veren konular ve ortamlar önem kazanıyor.Duygusal ve finansal güvence arzunuz artsa da harcamalarınız fazla. Öğleden sonra ilişkilerde hassasiyetler belirginleşebilir, geçmiş sorunlar açığa çıkabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Uzun zamandan beri belirsizliğini koruyan hayat akışı size olumlu yeni fırsatlar hazırlayacak. Yenialanlarına geçiş yapabilir, mesleğinizde orijinal farklılıklardan yararlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde aykırı kişilerle iletişim kurmak ilginizi çekebilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar Yengeç

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 16" R
Ay
İkizler
22° 08' 52" R
Merkür
Koç
24° 11' 40"
Venüs
Boğa
13° 38' 29"
Mars
Koç
07° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 57"
Satürn
Balık
17° 25' 14"
Uranüs
Boğa
22° 56' 21"
Neptün
Balık
29° 11' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 21"
Lilith
Başak
24° 28' 34"
True Node
Koç
15° 09' 25"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>