Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerin belki de en güzel akşamını geçireceksiniz. Size bir başka çift daha eşlik edebilir. Neşe, muhabbet bir yana, size uzun zamandır bakmadığı kadar güzel bakacak. Adeta bir aşk tazeleme gecesi olacak.

Aklınızın yarısı işte, yarısı başka şeylerde. İlgili ilgisiz bir sürü şey, aklınızı çelmeye yetiyor. Tamam, kendi işleriniz aksamıyor ama aklınızı çelen her şeyi başkalarına aktardığınız için çevrenizdekileri çok meşgul ediyorsunuz.

Bugün bir alım satım işiniz olabilir ve size çok kar getirebilecek bir alışveriş içinde olacaksınız. Uzun zaman önce bir arkadaşınıza borçlanmıştınız ve bu sıralar bu dostunuz kapınızı çalabilir.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Başkaları hakkında konuşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek yakın olmadığınız bir insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bu, aranızda bir yakınlaşmaya yol açacak Yaratıcı yeteneklerinizle yeni uğraşlar içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini bekliyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor. Gelirinize odaklanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Beklediğiniz şekilde maddi durumunuz şekillenmiyorsa artık bu konuyu değiştirmek için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile güzel kontaklar kurduğu bir gün geçireceksiniz. Sizlerin uzun zamandır olumlu gelişmeler beklediği konularda şansınızın açıldığını görebilirsiniz. Tabii ki bu konu için hala çaba göstermeniz gerekebilir. Fakat sonunda güzel destekler alacağınızı göreceksinizdir. Dostlarınız da zor zamanlarınızda size yardımcı olacaktır.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik sürprizlere hazır ol!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün kendini sadece günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutma! İlişkilerin renklenirken, hayatına özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar katılabilir. Abartılı tavırların ve kendine has duruşun açıkçası bugün özellikle sosyal medyada birilerinin sana laf yetiştirmesine kadar uzanacak. Geçmişten gelen haberler ve kişilerle iletişimin hız kazanacak. Bugüne kadar hiç ummadığın kişilerin senin hakkında duymadığın eleştirileri kulağına gelebilir ve sadece şaşırmakla yetinebilirsin. Sevgilinle birlikteliğiniz kumrular misali herkesin dilinde. Bugün ummadığın sürprizlere hazırlıklı olmalısın!

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızda oluşan aksaklıkları tamamlamak için harika bir gündesiniz. Ne istediğinizi bilirseniz bugün daha net kararlar verebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde tutumunuzu değiştirmeniz gereken bazı konuları fark edecek ve zorlama yolundan vazgeçeceksiniz. Yeni tavrınız herkese ışık olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; bu günlerde yeni bir arkadaş çevresi edinme isteğin eski dostlarını biraz şaşırtabilir. Geçmişinde çözüme ulaştırmayı reddettiğin bazı konular bugünlerde seni zorlamaya başlayabilir, sorunlardan kaçmamalı ve üstesinden gelmeye çalışmalısın. Zorlayıcı olan bu konulara duygusal olmaktan ziyade akılcı yaklaşmalısın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak amaçlara yoğunlaşmak, yaratıcı faaliyetler gün boyu iyi gelir. Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak eğitim olasılıklarını değerlendirin. Akşamüstü yakınlarınızın ihtiyaçları sizi meşgul edebilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla bugün ortak birprojesine girmek için karar verirsiniz. Eski dostlarlayapmak sizin güven duygunuzu destekler. Pazar akşamını yeme içme ile bir şölene dönüştürün. Evlilik ve ortaklıkları gözden geçirme zamanı. Sakin ve emin adımlarla ilerlemek size fayda verir. Burç burç yorumları Cumartesi evlilik günlük burç yorumları pazar Yengeç

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>