Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor. Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yalnış bir yerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor. Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz.

Tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci gününe merhaba diyoruz. Özellikle ilişkimizde yaşadığımız sorunların bizde yarattığı kaygıları tetikleyen bu görünüm zorlayıcıdır. İster istemez her şeyi mercek altına alırız. Bir türlü konuşamamak, iletişimde sorunlar, görüş farklılığı öylesine etkilidir ki, birkaç gün boyunca kendimizi pek iyi hissetmeyiz. Bu ilişkideki sorunlara çare bulmak bize göre kolay değildir. Bir şeyler yanlış anlaşılır, anlatmaya çalışırız ancak karşımızdaki kişi anlamamazlıktan gelir. Ben derim ki, en azından bugünlerde gerçekçi ve ılımlı şekilde hislerimizi dile getirelim. İçimize atmayalım ancak tartışmalardan uzak duralım. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Sevdiklerimize cömert davranacağız. Parayı bir güç unsuru olarak görebiliriz. Alışverişler bu saatlerde yoğun olur. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, maddi-manevi anlamda kendimizi güçlü görmek ve toplum içinde liderliğimizi kabul ettirmekten yanayız. Yeteneklerimizi ifade edeceğiz bir ortamda yaşamak istiyoruz. Bu konuda biraz gerginiz. Neden daha iyi şartlarda yaşamayalım diye düşüneceğiz. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, maddi ve manevi anlamda gücümüzü toparlamamızda yardımcıdır. Ailemizin ve dostlarımızın varlığı, kendimize duyduğumuz güvenin yükselmesine ve ekmeğimizi hırsla kazanmak istememize yardımcıdır. İnsanın umudu olursa, hayata karşı olan direnci artar. Sevilen, değerli bulunan kişi azimle işine gücüne sarılır. İşte bu görünüm bu anlamda da desteleyicidir. Parasal sorunların, ilişkinizle alakalı problemlerin vehayatındaki zorlukların bizi yıldırmaması gerektiğini hatırlatır. Canla başla mücadele etmemizi sağlar. Hayattan zevk almamızda, sahip olduğumuzun güzelliklerin kıymetini bilmemizde yardımcı olur. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın sürpriz bir telefon, tatil planlarını değiştirebilir. Seyahat planını öne alabilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin bağlantıları ile kurulan güçlübirlikleri hayatınıza olumlu şekilde yansıyabilir ve çok istediğiniz bir işi gerçekleştirmek üzere ilk adımı atabilirsiniz. Sabah saatlerinde üzerinizde taşıdığınız melankolik ruh halinden öğleden sonra kurtuluyor olacaksınız. Maddi konularda sizi tatmin edecek ve mutluluk getirecek bazı değişimler yapabilir bu konuda özel bir harcama için bütçenizden bir miktar ayırabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirmeye bakın. Aynı zamanda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir veya yabancılarla karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağın sürpriz bir telefon, tatil planlarını değiştirebilir. Seyahat planını öne alabilirsin. Ne zamandır görmediğin bir yakınının habersizce yapacağı ziyaret seni hem şaşırtacak hem de çok mutlu edecek. Bu ziyaret sırasında, maddi açıdan sıkıntıda olduklarını öğrenerek, destek olmak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsin. İlişkinle ilgili konularda sevgilinle sorun yaşayabilir, bu zamana kadar ertelenen konuşmayı gerçekleştirebilirsin. Sevgilinin sana karşı olan agresif ve bencil davranışlarını eleştirebilirsin. Ailenden göreceğin destek sayesinde içsel olarak rahatlayacak, kendini güçlü hissedeceksin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı düşüncelerinizin ve konuşmalarınızın desteklenmediğini görebilirsiniz. Olumsuzluklardan uzak durun. Sabah saatlerinde hayattan alacağınız keyif çok yüksek olacak.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kadınlarla tartışmaktan kaçının. Enerjileri size iyi gelmeyecektir. Özellikle annenizin öfkeli tutumuna maruz kalabilirsiniz. Unutmayın ki öfkeyle kalkan zararla oturur. Midenizi yoracak yiyeceklerden ve stresten uzak durun.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>