Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, biraz karamsarca düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz. Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, tasarruf konularında attığınız adımları hızlandırmanıza neden olabilir.

Geçici bir para sıkıntısı kapınızı çalabilir. Maddi koşullar, kendinizle ilgili bazı niyetlerinizi erteletebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber, bir kutlama nedeni de olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız, size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 07:04 Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Sakinlik, güvence, huzur ve kazançlı çıkma arzumuz yüksek olur. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, ilerisi adına yeni hedefler belirlemenin işaretçisidir. Maddi güvence ve manevi değerlerimizi daha fazla önemseyeceğiz. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, hem kendinize hem de başka insanlara yardımda bulunabilirsiniz. Toplu halde huzur ve sevgi bulma adına yapılan girişimler için de uygun zamandır. İhtiraslı davranmanız mümkündür, güzel dilekleriniz olduğu için bunları bir an evvel hayata geçirmek istediğinizden dolayı böyle davranmakta olabilirsiniz. Bu görünüm sayesinde kendinize daha fazla güvenirsiniz. Eğer bir şeyler canınızı sıkıyorsa ve buna dur demek istiyorsanız söylemekten de kaçınmazsınız. Bu sizin bazı iyi niyetli olmayan insanlardan koruyacaktır. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, başkalarıyla ilişkimizde bizi rahatsız eden, baskılayan, zorlayan şartlardan kurtulma arzumuzu vurguluyor. Kimseye değil kendi gücümüze güvenmek, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istiyoruz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işlerimizi başarıyla yoluna koymak ve güvence sağlamak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bu kadar çabaya karşılık elde ettiğimiz paranın yetersizliği canımızı sıkabilir. Daha iyi şartlarda bir işimiz, yaşantımız olsun isteriz. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına sert çıkışlar yapabilirsin. Sevgilinle katılacağın davette dikkat çekeceksiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde beklediğiniz durumlar için artık kolları sıvamak ve gerçek anlamda ciddi bir adım atmak için gereken cesareti gösterebilirsiniz. Hatta bugün öyle durumlar karşınıza gelebilir ki her şey kaderin iki kişiyi buluşturması gibi işler tam anlamıyla reform tadında bir buluşma ile sona erebilir. Bugün sizin için zafer tadında geçebilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Henüz koşullar tam olgunlaşmasa da, gelecek yönünde bazı adımlar atabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendİnİzİ ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Katılacağınız bir organizasyon veya davet yakın çevre iletişiminizi hızlandırabilir. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bazen her şey size çok anlamsız geliyor, bugün bu duygudan uzaklaşmaya çalışın.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 25" R
Ay
Yay
29° 34' 10"
Merkür
Koç
16° 18' 33"
Venüs
Koç
28° 37' 48"
Mars
Balık
28° 14' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 33"
Satürn
Balık
16° 24' 14"
Uranüs
Boğa
22° 14' 15"
Neptün
Balık
28° 50' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 59"
Lilith
Başak
23° 07' 28"
True Node
Koç
15° 25' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>