Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Sürtüşmeler bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor. Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor.

İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor. Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil.

Düşünmek istediğiniz ama erteleyip durduğunuz bir olay var. Bugünlerde bu olayla ilgili iç hesaplaşmalar size yarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı ısrarla uyarıyorsunuz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirecek. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi günümüz, saat 10:29 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Özgür olmadığınızı veya baskı altına alındığınızı düşünüyorsanız bu enerjiyi arkanızda bir güç biliniz. Bu sizi canlandırır, moralinizi yerine getirir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, gerek mesleki ve gerekse özel ilişkinizle alakalı konularda tepkisel davranışlardan kaçınmak lazım. Gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden söylenen sözler gerginliğe neden olabilir. Oysaki açık, net, ılımlı şekilde duygularımızı ifade edebilsek, sıkıntılarımızı dile getirebilsek hiçbir sorun çıkmaz. Saat 19:03 Ay-Merkür görünüm etkisinde kulağınıza gelen bir haber sizi düşündürür. Bunun doğru olup olmadığını araştırınız. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Adım atılan yeni işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sıra dışı aktiviteler yapabilirsin. Zamanın az olsa da vaktini kaliteli geçirmek isteyeceksin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşantınızda olmasını istediğiniz durumlar için kurduğunuz güçlü işbirlikleri sayesinde daha yakın bir gelecekte sonuçlanmalar yaşayabilir ve gelecekle ilgili planlarınızı daha kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz. Toplum içinde göstermiş olduğunuz davranışlar herkesin beğenisini kazanmakta. Sizi sevindiren haberler ani bir şekilde önünüze gelebilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz esneklik göstermek ve olaylara farklı gözle bakmak çok şey kazandırabilir. Duygusal inatlaşmalardan kaçının.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarılarınızla ve yaptıklarınızla göz dolduracağınız bir gündesiniz. Duygularınızı paylaşmaktan ve göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Organizasyon ve düzen gerektiren işleri halledebilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki düşünceler sayesinde işlerinizle ilgili bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Bugün, çok önemli işlerinizde ve görüşmelerinizde kişisel ilişkileriniz üzerinizde stres yaratabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken,hayatınızda ani, sürprizli kararlar alırsınız. Bağlı olduğunuz yöneticilerin parlak ve yenilikçi fikirleri sizin yoğuntemponuza renk katar. Yorucu bir tempoya girseniz de yaşam enerjiniz kaybolmaz. İş ortamında ani değişimlere hazır olun.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 29" R
Ay
Yay
19° 58' 37"
Merkür
Koç
16° 09' 42"
Venüs
Koç
27° 43' 22"
Mars
Balık
27° 40' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 17"
Satürn
Balık
16° 20' 14"
Uranüs
Boğa
22° 11' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 28"
Lilith
Başak
23° 02' 34"
True Node
Koç
15° 28' 15"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>