Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz, sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor.

Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratabilirsiniz.

Bugünlerde biraz hesapçı bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında, para konulu pişmanlıklar söz konusu. Bir satın alma işinizde artık vaktin geldiği düşünülüyor. bununla ilgili ısrarlar alacaksınız.

Titizliğiniz bazen de size kaybettiriyor. Bir ölçüde abartılı baktığınız engeller, gerekli bir konuda işbaşı yapmanıza mani oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz. Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Bu anlamda yönelimler size iyi gelecek. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde, sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Egonuzun ön planda oluşu, başkalarıyla anlaşmada sorun yaratabilir. Aceleci olmamalı, agresif tavırlardan kaçınılmalıdır. Saat 13:55 Ay-Mars görünümünde,konularında arzu ettiğimiz şekilde ilerleyemediğimizi düşünürüz. Sadece bununla kalmayıp, birçok meselenin özellikle sağlık ve mali konuların, bizi içten içe rahatsız etmesi canımız sıkabilir. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, başkalarının üstümüzdeki etkisi canımızı sıkar. Bir yandan kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmeye, isteklerimizi elde etmeye çalışırken, en yakınımızdaki kişilerin üstümüze gelmesi rahatsız edicidir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü,sorunlarıyla mücadele etme arzumuzu işaret ediyor. Biz kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün çok aktifsin. Bu hareketliliğin:ve sosyal hayatıla ve aşk ilişkilerine de yansıyor.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara ve hatalara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal dünyanızda cevabını bulmadığınız sorular kendinizi işe vermekte güçsüz bırakabilir. Kariyerinizi gerçekleştirme noktasında ise daha fazla işbirlikleri yapmanız ve onların desteğini almanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni işlere başlarken kişisel yeteneklerinizi de kullanmak sizi heyecanlandırır. Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Gündem de olan konuyla ilgili düşünceleriniz tutucu olabilir. Biraz esnek olmanızda yarar var. Geçmişe yönelik konuların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki döneme yönelik başta işiniz olmak üzere pek çok hedef ve beklentinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki düşünceler sizi endişelendirmeyecek. İşlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Çok önemligörüşmelerinizde kişisel ilişkileriniz üzerinizde stres yaratabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde tuttuğunuzu koparan mücadeleci bir tavır sergilersiniz. Bu tarz kadınlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle sert tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sohbetler aniden öfke patlamasına dönüşebilir. Ama bir o kadar da çabuk sakinleşilir. İlk baştan gemileri yakmamak da fayda var. Sakinlik her sorunu kökten halleder.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 29" R
Ay
Yay
27° 06' 50"
Merkür
Koç
16° 16' 03"
Venüs
Koç
28° 23' 56"
Mars
Balık
28° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 56"
Satürn
Balık
16° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 13' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 21"
Lilith
Başak
23° 06' 13"
True Node
Koç
15° 26' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>