Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdaki insanın iyi niyetli ve ilişkiniz adına hala umutlu olduğunu görebilmelisiniz. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirilerin suçlamalara dönüşmesinden çekinmelisiniz.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Yakın çevrenizdeki tutumlu insanları hiç olmazsa bazı durumlarda örnek alabilirsiniz. Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil.

Bugünlerde keskin tartışmalardan uzak kalmaya gayret edin. İkili bir ilişkinizdeki tavrınız sizinle ilgili olumlu düşünceleri kuşkulu hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki küçük problemler bile sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:58 Güneş-Neptün görünüm etkisinde, iki yönlü düşünebilir, kararsız kalabilir, yanlış düşüncelere kapılabilir, hassas düşünebilirsiniz. Eğer siz kendinizden eminseniz, hiç kimsenin sizi üzmesi mümkün değildir. Gereksiz konuların, sorunların sizi hasta etmemesi, hayattan uzaklaştırmaması için lütfen önünüze ardınıza iyi bakınız. Gerçekçi düşünmeye, sapla samanı birbirinden ayırmak için bilgilenmeye önem veriniz. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İletişim, haberleşme veya kişilerarası bağlantılar kurabilme konusunda sizin elinizde olmayan yanlış anlaşılmalar veya kendinizi tam anlamıyla ifade edememe gibi durumların oluşması mümkündür. Bunlar tabii ki çok büyük sorunlara yol açmaz. Bunların farkında olursanız, daha dikkatli ve ılımlı yaklaşımda bulunursunuz. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon konusunda öncü işler yapabilirsin. Zorluklar içinde fırsat olduğunu anlayacaksın.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yaşadığınız güven sorunun telafisini yapmak üzere karşınızdaki kişiler iletişime geçtiğinde onları kırmadan nazik bir şekilde dinleyerek söylediklerine kulak vermeli ve onların kendilerini daha rahat ifade edebilmesine gerekirse yardımcı olmalısınız. Sizlere yaptığınız hatalar söylendiğinde ise ani çıkışlar sergilemekten kaçınmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular daha fazla gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çocuklarınız ve sevdiklerinize karşı koruyucu bir tavır içinde olunuz. Bu arada uzaklardan, yabancılardan kaynaklanan konular, yolculuklar da dikkat çekebilir. Düşüncelerinizi yayma imkanı bulabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızlar sizearkadaşlarınızla çalışma fırsatı ve bir terfi olasılığı getirecek. Çalışanlar bugün yeteneklerini gösterebilecek ve bunun ödülünü alabilecekler.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dalgınlığa, unutkanlığa fazladan dikkat etmeniz gereken bir gün. Özellikle el becerisi gerektiren işlerle uğraşıyorsanız, kazalara dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat veyaalanlarınızdaki belirsizlikleriniz, gelecek planlarınızda sizi yanıltabilir. Anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya çalışın. Özel hayatınıza özen göstermelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün koruyup kollamak istediğiniz konularda aktif hareket edebilirsiniz. Aracı olanlar tamiratıyla ilgilenebilirler. Hukuki meselelerde hayal kırıklığı yaşasanız bile kolay destek bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek güçlü kişilerle yapacağınız diyaloglarda seçtiğiniz kelimelere özen gösterin. Uzaklara taşınmak, yatırım yapmak ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime kayıt yaptırmak için uygun.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 56" R
Ay
Balık
00° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 03' 27"
Venüs
Boğa
04° 04' 33"
Mars
Koç
01° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 26"
Satürn
Balık
16° 47' 32"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 56"
Lilith
Başak
23° 36' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>