Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz. Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var.

Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın. Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok.

Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz. Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir.

Bazı problemler dönemsel olarak belli gelgitler sergileyebilir. Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız. Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Saat 13:53 Ay-Balık burcu geçişinde, yüreğimizin içinde sanki bir nehir akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Ay-Balık burcu seyir etkinliği genel olarak rahatlatıcı bir ilaç gibidir. Geleceğinizle ilgili konularda güzellikler hayal ederek moral gücünüzü yüksek tutabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların ruh hallerini kolayca sezebilirsiniz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimiz başta olmak üzere, çevremize karşı duyarlılığımızı yükseltir. Güvenli bir yaşam, huzurlu bir ortam ve iyi bir hayat arzumuz ön plandadır. Bu görünüm sayesinde kendimizi huzurlu hissedeceğiz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddianla dikkat çekip ilgi odağı olabilirsin. İş arayışındaysan, önemli gelişmelere hazır ol.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularda uzun zamandır düşünüp çare bulamadığınız sorunlar tekrar sizi rahatsız edecek bir boyuta gelebilir. Finansal konularda kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz bir alanda çalışmak isteyebilirsiniz. Ancak hızlıca bir plan yapıp vergiler, borçlar ve alacaklar konularında kendinize yeni bir yol haritası çizmeniz ve uygulamanız gerekecektir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaptığınız işlerde önemli gelişmeler olması muhtemel. Sorumluluklarınızda artış söz konusu olacak. Projelerinizi geliştirebilir, büyütebilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal güven arayışı içinde olmanız olası. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Duygularınızı daha iyi ve akıcı ifade edebilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umut verici haberler size mutluluk verecek. Kariyerinizde bir gelişme beklentisi doğuracak. Bu dönem sergilediğiniz içine kapanık tavrınız bazı anlaşmazlıklara yol açabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi, spiritüel ve ruhsal konularda bilgiye ve öğrenmeye açık bir gün geçirebilirsiniz. Pek çok kişiden öğrendikleriniz sizi zenginleştirebilir. Güçlü kişiler ilişkilerinizde baskın rol oynayabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kili ilişkilere dikkat! Partnerin baskıcı, manipülatif tavırları sizin bütün iyi niyetinizi baskılar. Kendi arzu ve iradenizi tam anlamıyla ortaya koyamazsınız. Ayrıca günün tenha saatlerinde sokakta dikkatli yürüyün. Niyeti kötü insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün hiç bir ortaklığa ya da sözleşmeye imza atmayın. Kardeşlerle ilgili eski bir diyalog yeniden canlanabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 31" R
Ay
Kova
29° 41' 19"
Merkür
Koç
18° 02' 39"
Venüs
Boğa
04° 02' 46"
Mars
Koç
01° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 47' 25"
Uranüs
Boğa
22° 29' 20"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 43"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>