Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sonunda ilgiyi çektiniz. Bu sefer kimselere danışıp hesaplar vermeye niyetiniz yok gibi görünüyor. Eş dostla çok pay edilen gönül sırlarının ilişkilere zarar verdiği gibi bir inanç edindiniz. Buna rağmen akşama kadar, size neler olduğunu soranlarınız olacak.

Bugün bir hazırlık içindesiniz. Taşınma gibi görünüyor. Geçen günlerdeki yoğun temponuz sizi biraz hırpaladı, ama bu haftayı daha dingin geçirmenizi sağlıyor. İşyerinizde başlangıç tarihini unuttuğunuz bir kırgınlığın artık üzerine gitme düşüncenize kırgınlar dışında herkes taraftar olacak.

Sorumluluğunuzda olan sizin için epeyce yüklü olan bir para sizi geriyor. Aldığınız çok doğru bir kararı bugün bozdunuz. Koşulların sıkıştırması sonucu birikiminize el attınız. Bir satış işinden sevindirici haberiniz var.

Çok sevdiğiniz birinin sizin yönlendirmenize ihtiyacı var. Sizin yeterince donanımlı olduğunuz bir konuda bocalıyor. Bugün ona vakit ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. İş hayatından özel yaşamımıza kadar kendimizi bu denli yormamanın, üzmemenin önemini vurguluyor. Birileri veya hayat şartları bazen insanda stres yaratıyor. Bu görünüm, kendinizi iyileştirmeniz, canlandırmanız için size yardımcıdır. Amacınızı yeniden belirlemenin ve yeni bir anlayışla hayata yaklaşmanın göstergesidir. Saat 12:26 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu geçişi, ilişkinizde kendinizi nasıl hissettiğinizi soruyor. Eğer kökleri sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Sorunları olan bir ilişki yaşıyorsanız, bu etki altında biraz karamsarlık hissedilebilir. Özellikle eşinizin tavırları sizi rahatsız edebilir. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, partnerin iddialı ve kendinden fazlasıyla emin olduğunu gösteriyor. Aranızdaki sevgi güçlüyse, bu hali sizi pek rahatsız etmez. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, duygularımızı ciddileştiriyor. Mesafe yaratıyor. Başarılı olmak, kendini göstermek isteyen bireyin çelişkilerden ve gerginlikten uzak durması şarttır. Her şeyi kafamıza takarak, sürekli olumsuz düşünerek bir yere varamayız.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven eksikliği duyduğun insanları köşeye sıkıştırabilirsin. Yoğun düşünceler zihnini kurcalayacak.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yürütmüş olduğunuz işlerinizle ilgili tam olarak nasıl çalıştığınızı tespit etmeye çalışacak ve işin ince ayrıntılarını en ufak noktasına kadar bir bir hatırlayabileceksiniz. Ancak finansal ve iletişimsel konularda sizi aynı yanılgıya çekmek isteyen insanlar tekrar bir plan dahilinde harekete geçmek isteyebilirler.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Takip ettiğiniz işleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız daha çok finansal alanınızı geliştirmek için, yapacağınız çalışmalar konusunda olabilir. Planlamalarınızı yaparken sezgilerinize güvenmeniz size yeni fikirler katabilir. Genel olarak bereketli olduğunuzu maddi ve manevi kaynaklar konusunda şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar başkalarından çok kendinize odaklısınız. İş konularında bugün hayat sizi destekliyor, bu durumun tadını çıkarın.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize haftanın ikinci yarısını sosyalleşerek geçirin. Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin. Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>