Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşen dolunay sağlığınızla ilgili konuları gündeme taşıyabilir. Gündelik yaşamınız, çalışma ortamınıza dair kararlar alabilirsiniz.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:26-31 Mayıs saat 12:26 Ay-Boşluk etkisinde güne uyanıyoruz. Duygularımız gelgitli olabilir. Bir yandan her şeyi eleştirirsiniz, diğer taraftan rahat davranmaya çalışırsınız. Ancak bazı meseleler kafanızı kurcalar. Böyle hisler duyduğunuzda sakin bir şekilde olan bitene bakınız. Belki de bir şeyleri gözünüzde fazla büyütüyorsunuzdur. Saat 13:43 Güneş-Kuzey düğüm görünümü oluşacak. Sizin öncelikle, çelişki, güvensizlik, endişe gibi duygulardan arınmanızda fayda var. Hayatta zorluklar gibi kolaylıklar da vardır. Sadece olumsuz tarafından bakarak yaşamak kolay değildir. Bu görünüm size ışık ve rehberlik edecektir. Maddi ve manevi anlamda yeniden gücünüzü kazanmanız için siz de kendinize inanmayı ve hayata güvenmeyi denemelisiniz. Çıkış yolunuz kendinize iyi bakmak, stresten uzak durmak, gereksiz şeyler üzerinde durmamaktır. Gün, güzelliklere vesile olsun. Gönül dolusu sevgilerimle,

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyet göstermene rağmen, aynı tepkiyi görmemen, davranışlarını sorgulamana neden olabilir.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ve aile hayatınızda bazı kararlar alınırken daha esnek olmaya önem vermeli ve karşınızdaki kişiler konuyla ilgili bireysel kararlarını sunduklarında gerekirse onlara takdir etmekten çekinmemelisiniz. Çünkü siz her ne kadar takdir edilme ve beğenilme duygusu önemsiyorsanız karşınızdaki kişi de bir o kadar önemsiyordur.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde ailenizle ilgili konuların yer alması muhtemel. Geçmiş ile ilgili konuların konuşulması size rahatsızlık verebilir. Duygularınızı açığa çıkartmak istemeyeceksiniz. Bu konuda mücadele vermeniz kaçınılmazdır. Çatışmalara karşı esnek olmanız gerginliği azaltacaktır. Özgür ve bağımsız olmak isteyeceğiniz anlar var.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amaçlarınıza uygun hareket ederken size öfke duyanlar da olacaktır. Bu kişileri kafaya takmayın. Kariyerinizi en iyi şekilde sergilemek için tüm gücünüzü gösteriyorsunuz.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için bugün önemli olan ne hissettiğin olacak. Elinden gelen her türlü iyi niyetiarkadaşlarına göstermene rağmen sen aynı tepkiyi görmemek, davranışlarını sorgulamana neden olabilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, tanıtım ve reklam kampanyalarıyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkilerde denge arayışın devam ediyor. Bir süredir aklında olan ve gönlünden kopmayan bir ilişki hakkında yorumlar duyabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Toparlayıcı davranmak adına, yapıcı konuşmalarda bulunabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ilgisizliğinden dert yanabilirsin. Akşamüzeri tanışacağın kişilerle uzun sürecek dostlukların temelini atabilirsin.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli planlarınız varsa 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Bu süreçte kendinizi dinlemek ve olayları gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki hafta boyunca İkizler burcunda seyahat edecek olan Merkür, insanların siz yokken bolca hakkınızda konuşmasına neden olacak. Bu konuşmalar sizi övüp göklere çıkarsa da arada dedikodunuzu yapanlar da olacaktır. Bildiğiniz doğrudan ayrılmadan güven duyduğunuz ilişkilerde kalın. Her sırrınızı herkese anlatmayın.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

30 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 19' 16" R
Ay
Terazi
29° 12' 25" R
Merkür
Boğa
06° 57' 57"
Venüs
Boğa
26° 20' 14"
Mars
Koç
15° 28' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 01"
Satürn
Balık
18° 08' 17"
Uranüs
Boğa
23° 32' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 45' 01"
Lilith
Başak
25° 37' 13"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>