Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaktan böylece vazgeçebilirsiniz. Bugünleri, geçmişin deneyimleriyle değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir.

Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir.

Durumunuza asla razı olmayan ve her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz. Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir.

Yeni tanışmalarda geciktirdiğiniz gerekli sınırları şimdiden çizmeniz yararlı olacak. Bazı yeni ilişkiler sorun üretmeye elverişli görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki gelişmeler, sizin yararınıza değişmek üzere. Hiçbir çaba göstermeden ve farkında olmadan aldığınız desteğin bunda çok payı var. Sevgi bağlarınızdaki kopuklukları onaracaksınız. Kendinizi değişik bulduğunuz konularda, çevrenizdeki insanlarla epeyce ortak davranışlar içinde görünüyorsunuz. Karşılıklı etkileşimler söz konusu olabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Saat 13:53 Ay-Balık burcu geçişinde, yüreğimizin içinde sanki bir nehir akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Ay-Balık burcu seyir etkinliği genel olarak rahatlatıcı bir ilaç gibidir. Geleceğinizle ilgili konularda güzellikler hayal ederek moral gücünüzü yüksek tutabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların ruh hallerini kolayca sezebilirsiniz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimiz başta olmak üzere, çevremize karşı duyarlılığımızı yükseltir. Güvenli bir yaşam, huzurlu bir ortam ve iyi bir hayat arzumuz ön plandadır. Bu görünüm sayesinde kendimizi huzurlu hissedeceğiz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek kaygıların ön plana çıkabilir. İş arkadaşlarınla fikir alışverişine girebilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu ana kadar yapacağınız işe karşı olan umutlarınız ve hiçbir zaman geri dönüşü kabul etmeyen azminiz sayesinde birçok şeyi ne kadar kolay hallettiğinizi görüyor olacaksınız. Asla hayallerinizden şüphe ederek sizde zaten var olan motivasyon gücünüzü düşürmeyin. Bu zamanda kadar kolay şeyler yaşamadığınızı siz de biliyorsunuz.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İs ve hayatınızla ilgili planlar yaparken akılcı, ileriye yönelik kararlar alacaksınız. Konu ile ilgili araştırmalar, görüşmeler gündeminize gelebilir. Bu görüşmelere başlamadan önce yeni projelerinizi farklı bir bakış açısıyla tekrar ele almanız gerekebilir. Geçmişte yaşanan olaylara fazla enerji harcamanız yorucu olabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş, para konuları, yatırım, finansman işleri gündeminizde olabilir. Mirasla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Vergi daireleri veya bankalarda işleriniz olabilir. Hesap gerektiren işlere konsantre olacabileceğiniz bir gündesiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gelecekle ilgili duyduğun kaygılar ön plana çıkabilir. Beraber çalıştığınarkadaşlarınla fikir alışverişine girebilirsin. Aynı zamanda çalışma koşullarını iyileştirmek adına patronunla, terfi etmek ya da maaş zammın hakkında konuşabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, aşk hayatını da bir adım ileriye taşımak isteyerek evliliğe yönelik ciddi konular konuşabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan, çocuklarla ilgili bazı sorunlar eşinle fikir ayrılığı yaşamana neden olabilir. İnatçı ve tartışmaya yönelik tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısın. Çünkü bu durum geçmiş hataları da gün yüzüne çıkarabilir. Yaşam alanını daha da ferah hale getirmek için, kullanmadığın eşyalarını ihtiyacı olanlara verebilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plana attığınız konular hayattan aldığınız keyfi gölgeleyebilir. Öğleden sonra şartların rahatladığını göreceksiniz. Önemli işlerinizde esnek hareket etmeye özen göstermelisiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz son derece karışık. Yolda giderken yanlış yöne sapabilirsiniz. Aradığınız adresi bulmakta zorlanırsınız. Kanma, kandırılma, dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksek, kimseye güvenmeyin. Size sunulan, anlatılan vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada, internette vb. noktalarda şifre unutmalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Koyduğunuz eşyaların yerini kaybedersiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 01" R
Ay
İkizler
20° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 04' 09"
Venüs
Boğa
13° 29' 15"
Mars
Koç
07° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 11"
Satürn
Balık
17° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 55' 55"
Neptün
Balık
29° 11' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 57"
Lilith
Başak
24° 27' 44"
True Node
Koç
15° 10' 07"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>