Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gününüzügörüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha olumlu görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kalkıştığınız girişimde şansa ihtiyacınız olacak.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hesabınızı gayet iyi ve akılcı şekilde yapmanız halinde size maddi kazanç getiricidir. Nereden nasıl kazançlı çıkarsınız, hangi yol ve yöntem size yarar getirir, bunları tespit edebilirsiniz. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, üstünüzde baskı kurabilecek kişi veya durumlara karşı tavır almanızı sağlar. Özellikle eş,veya başkalarıyla olan ortaklıkta para v.b paylaşımlar sorun yaratabilir. Birbirine söz geçirmeye, üstünlük taslamaya kalkmaları soruna yol açabilir. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, ilişkimizi ilgilendiren konuların tekrar gözden geçirilmesi, bütçenizle alakalı meselelerin ele alınması yönünde etkilidir. Beklenmedik masraflar, elde olmadan yapılan harcamaların nasıl karşılanacağı yönünde hesap kitap yapılması gerekebilir. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin ile ilgili umutlarla dolu yaptığın planlarının sana heyecan verecek. Hayallerini gerçekleştirmek çok uygun bir gündesin. Bu kadar istekliyken, yeteneklerini keşfetmek adına çeşitli kurslara yönelmende fayda var. Seni yeni atılımlara itecek teşvikler ortaya çıkabilir. Bu sayede önüne çıkabilecek fırsatları akıllıca kullanırsan istediklerin bir bir gerçekleşebilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisinden etkilenebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle uzun zamandır gitmek istediğiniz restorana gidebilir, romantik bir akşam geçirebilirsin. Aile senden yaşça küçük bireylerin savruk harcamaları onlarla önemli konuşmalar yapmana neden olabilir. Kelimelerini özenle seçmen, yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim ve duygusal anlamda fazlaca öfke kontrolünü yönetmeniz gereken durumlar oluşabilir. Daha fazla toplum önünde olmak ve çok kişiyle vakit geçirmek yerine kendinizi rahat hissedebileceğiniz ortamlarda vakit geçirmek sizin için daha iyi gözükebilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorucu işlerin pençesinde bulabilirsiniz. Bugün sizin için oldukça koşuşturmalı bir gün olacak.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşırı tepkisel davranışlar sergilememeye özen göstermeli ve özellikle eş ya da sevgilinize anlayışlı davranmalısınız. Bu yaklaşımlar sorunları aşılabilir hale getirecek ve huzursuz olmanızı bekleyenleri haksız çıkaracaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular üzerine konuşacaksınız. Duygularınızı ön planda tutmayacak ve ketum davranışlar sergileyeceksiniz. Planlarınızı çevrenizle paylaşın.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz alıngan ve duygusal olacağınız bir gün. Olaylara kafayı takıp üzerinde durabilirsiniz. Ancak, anlayışlı olduğunuz bir dönemde bulunduğunuz için bu halden kolayca sıyrılacak ve çalışmalarınızı sürdüreceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu akşam bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 30' 19" R
Ay
İkizler
24° 02' 45" R
Merkür
Koç
24° 20' 03"
Venüs
Boğa
13° 48' 45"
Mars
Koç
07° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 55"
Satürn
Balık
17° 25' 52"
Uranüs
Boğa
22° 56' 51"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 48"
Lilith
Başak
24° 29' 29"
True Node
Koç
15° 08' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>