Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin başlayacaksınız ve fakat ilerleyen saatlerde gerginlikler yaşayacaksınız. Daha çok yalnız kalmayı deneyeceksiniz ve sevgilinizden akşama doğru önemli bir haber alacaksınız.

Bugün bazı olumsuz gelişmeler üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda bugün daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar taşıyacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmek zorunda kalacaksınız.

Sağlıkla ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize bu konuda sıkıntıya düşmemek için para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yoğun duygusallıklar içinde, yaşamsal önem taşıyan tercihlere zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeniliğe yönelik seçimlerde hayal kırıklığı yaşama olasılığınız oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz. Şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, bir meseleyi halletmek, bir problemi çözüme kavuşturmak ve sıkıntılardan kurtulmak isteğimizi işaret ediyor. Belli bir baskı yaratabilir. Biz de bu baskıdan kurtulmak için şöyle geriye çekilip düşünürüz. Yaşananları kader bazen de yanlış seçim olarak değerlendiririz. Bir şeylere tutunmak, ayakta kalmak isteriz. Bu saatlerde irademizi devrede tutabilirsek, en azından kendimize yüklenmemiş oluruz. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, huzurunuz son derece önemli. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Resmi dairelerle ilgili konularda ecikmeler yaşayabilirsin. Bu durum seni strese sokabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde var olan durumdan memnun olmayıp beklentilerinizi ve ideallerinizi yükseltmek isteyebilir ve bu konuda yakın dostlarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Ancak aile üyelerinizdeki kadınlarla aranızda çıkacak olan ani sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Eski dostluklar ve eski aşklar ansızın önünüze çıkabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınız ile duygusal hayatınızı birbirine karıştırmamaya çalışın. Bugün kendinizi daha girişken ve canlı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Toplum önüne çıkmak sizin için test edici olabilir. Göstereceğiniz kararlılık sayesinde işlerden başarı ile çıkabilirsiniz. Bugün dikkat çekmeniz zor olmayacak. Bir plan yapmak herşeyi kolaylaştırabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize daha fazla vakit ayırmaya özen gösterin. Parasal konularda aynı hatalara düşmemek için ihtiyaçlarınızı fark etmelisiniz. Herkese yetemeyeceğinizi anlamalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki uyumlu etkileşim size aşk ve romantizmin kapılarını açacak. Adeta uzaklardan gelen bir beyaz atlı prens ya da prenses sizin kalbinizi çalabilir. Daha önceden başlamış bir ilişkiniz varsa farklı bir açılım yaşayabilirsiniz. Yeni ufuklara yelken açanlar çağın Romeo Juliet'i olabilirler.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir sizi rahatsız eden bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 06" R
Ay
İkizler
21° 52' 19" R
Merkür
Koç
24° 10' 27"
Venüs
Boğa
13° 36' 60"
Mars
Koç
07° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 40"
Satürn
Balık
17° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 56' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 18"
Lilith
Başak
24° 28' 26"
True Node
Koç
15° 09' 32"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>