Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızdaki gerginliğin, her şeye herkese karşı belli bir mesafe takınmanın, hatta sinirlenmenin, bazı gizli düşünce ve planların işaretçisidir. Ne yaptığınızın bilinmesini istemezsiniz. Çünkü hazırlık yapıyor, bu nedenle gizliyor olabilirsiniz. Aynı şekilde başkaları da size karşı bu düşünceler içinde olabilir. Ne yapıyorsunuz merak edebilirler. Kurt kılığında kuzu olabilirler. Herkes dost değil çünkü. Karşınıza çıkan bir teklif, yenilik ve değişimin maddi veya manevi anlamda size artı ve eksilerine iyi bakmak gerekiyor. Parasal işlerde, ikili ilişkilerde, yeni tanıdığınız insanlarla ilgili gelişmelerde aklınız başınızda olsun. Endişeli veya kaygılı olun demiyorum. Ancak çok fazla rahatlık, aşırı güven, hesabı bilmemek, yarar yerine zarar getirebilir. Biz akıllı olmalıyız. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok ilginç haberler alabilir, bir anda gündeminin değiştiğine şahit olabilirsin. Yaptığıngörüşmesinden beklediğin yanıtı alamayabilirsin. Su burcu olman sebebiyle karşılaştığın olaylar psikolojini fazlasıyla etkileyebilir. Aile şirketinde çalışan bir Yengeç burcuysan, hisselerin devredilmesi ya da ortaklıkların bozulması söz konusu olabilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin yapacağı sürprize inanmakta güçlük çekeceksin. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla buluşarak hasret giderebilirsin. Arkadaşlarının birinin hayatındaki gelişmeden yeni haberdar olmak seni biraz üzse de, sevincine ortak olacaksın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda değişime direndiğiniz ya da duygularınızın esiri olduğunu düşündüğünüz konu ile ilgili tekrar bazı olaylar yaşayabilir ve bu sefer kendinizi değişim rüzgarına kaptırmak isteyebilirsiniz. Siz ne kadar bazı şeyleri istemiyor olsanız da gerçekleşen bu yeni durum sayesinde alışmanız hiç de zor olmayacaktır.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde farklı yöntemler denemek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve zekânız sayesinde keyifli sonuçlara ulaşmanız an meselesi. Finansal konularda daha önceden yapmış olduğunuz işlerin meyvelerini alma ihtimaliniz yüksek. Sahip olduğunuz imkanlar motivasyonunuzu ve gücünüzü arttıracak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız büyüyecektir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda aşırı uçlarda olmamalı ve var olan şartlarınızı zorlayacak davranışlar içinde olmamalısınız. Hayatın size sunduklarını şükür ve tevazu içinde değerlendirmeye çalışmak ilerleyen zaman içinde kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde karşılaştığınız zorlukları kendi içinizde çözmeye çalışmalı iç sesinizin size verdiği mesajları önemseyerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda kırgınlıkların son bulması ile rahat bir nefes alacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, geri plandan yürüttüğünüz işleriniz için karşınıza seçenekler getirebilir. Diğer burçların aksine harekete geçmemeli ve planlarınıza yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Hakkınızda çok konuşulan bir dönemdesiniz. Başarılarınızdan söz edilmesi sizi mutlu etse de kıskananları görmezden gelin. Becerikli, iyi niyetli tavırlarınızın meyvesini yeme zamanı.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>