Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor. Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yalnış bir yerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor. Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz.

Tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yay burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Günün genelinde durgun olabilirsiniz. Merkür-Neptün arasındaki olumlu kontak sayesinde ise uzun zamandır beklediğiniz yerden veya kişiden olumlu haber alabilirsiniz. Akşam aktifleşen Jüpiter-Neptün sert etkisiyle psikolojik olarak kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Kendi sağlığınızı da ihmal etmeyin.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartlarını zorlayacaksın!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün. Hesabına gelen ek para biraz olsun rahatlamana yardımcı oluyor.  Dışarda yoğun bir gün seni bekliyor olabilir. Oluşacak küçük çaplı aksilikleri büyütme eğilimdesin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinle yeniden barışmak isteyebilirsin. Aile fertleri ile geçmiş dönemlerde havada kalmış konular yeniden gündeme gelebilir. Şartlarını zorluyorsun. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyene göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsun. Kişiliğin gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsun. Farklı yapın yüzünden, tepki alman seni çok fazla ilgilendirmiyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma yaşamınızda bazı kuralları belirlemeniz gerekmektedir. Kendi sınırlarınızı çizmeli ve bu sınırı kimsenin aşmasına izin vermemelisiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlanması gereken işler, sağlık ya da düzen gerektiren konular öne çıkabilir. Aynı zamanda sevdiğiniz bir uğraşa zaman ayırmak faydalı olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda duygusal boşluklar arttığı için bir boş vermişlik hissine kapılabilirsiniz. Partneriniz ile doğruları konuşmanız size iyi gelecektir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; yaşamınla ilgili konularda yaratıcı ve vizyoner bir bakış açısında olabilir, ele aldığın projeleri geliştirebilirsin. Birçok işi aynı anda yapabilecek enerjiye sahip olduğundan daha çok çalışman gerekebilir. Bilinçaltını kurcalayan düşüncelerin ve korkuların seni engellemesine izin vermemelisin.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yengeç burcu pratik fikirleriniz ile günü kurtarmayı başaracaksınız. Maddi anlamda bazı sıkıntılarınız olabilir ama geçici olduğunu biliyorsunuz. Sonuçta masraflarınızı biraz arttırdınız. Özellikle dış görünüşünüze son zamanlarda çok fazla kaynak ayırıyorsunuz. Ama ne yalan söyleyeyim güzel oldunuz.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pek de alışkın olmadığınız özgürlük enerjisi tüm çevrenizi ısıtacak. Özellikle çalışma hayatınızda olaylar hızlı gelişip, değişim gösterebilir. Kararlı yöneticilerle yeni projelere ortak olup, destek verirsiniz. İçinizdeki bitmeyen şefkat ve sevgiyi bugün liderlik ve cesaret temalarıyla bütünleştirin. Riskli sportif becerilerinizi geliştirmek için iyi bir gün. Hayatı heyecanla yaşamak isteyen kişilerle tanışabilirsiniz. Epeydir unuttuğunuz adrenalini size tekrar yaşatırlar.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>