Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maneviyat Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2020, Salı

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 10%

Doğruluğunuzu bugün mercek altına alabilirsiniz. Hepimizin asla bırakmayacağı çok derin inançlarımız var. Ancak toplum bize baskı yapıyor ve ideallerimize tam anlamıyla uygun yaşamamamız her zaman kolay olmuyor. Bugün kendinize sorduğunuz sorular şunlar: Toplumda yaşayabilmek için en önemli inançlarınızın ne kadarını değiştirebilirsiniz? İnançlarınız konusunda cesaretli misiniz?

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Karanlığı terk et ve aydınlığa çık. Meraklı yapın ön plana çıkabilir. Durum elverdiğince öncü davranmakta kendini özgür hisset. Şu anda ihtiyacın olan şey eylem odaklı bir enerji. Yapbozu tamamlayacak en önemli parça sensin. Ayrıca karşına gelebilecek sürprizlere açık ol.Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün aşırı stresli olabilir ve kolay sinirlenebilir, ancak bu kesinlikle içine düşmemeniz gereken bir tuzak. Uyum sağlama becerileriniz sayesinde bugün gibi bir günde kendini göstermesi muhtemel zorlukları aşmanız zor olmayacak. Büyük ihtimalle inatçı bir şekilde birbirine karşı çıkan iki farklı tarafla karşılaşacaksınız. Onların arasında denge sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

16 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın zorlukları manevi destekle atlattığın bir gündesin. Ailenin yanında olduğunu hissetmen inancını güçlendiriyor. Elindeki değerler için şükrediyorsun. İşinden kazandığının fazlasını ihtiyaç sahibi insanlar ile paylaşıyorsun. Aç gözlü bir yapıya sahip değilsin az ile yetinmeyi biliyorsun. Bu konuda aile büyükleri seni takdir ediyor.

16 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün elinizdeki fırsatlarla hayatınızı nasıl şekillendirebileceğinizi görmeli ve ona göre düzeltmelisiniz. Çeki düzen vermek adına harika bir gündesiniz. Yeni yöntemler belirlemekten ve yeni gelişmeler içine girmekten korkmamalısınız. Aşk ve sevgi konularında karşınızdaki kişilerden önemli destekler görebileceksiniz. Kendinizi manevi anlamda güçlü hissedebilirsiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız.

16 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu ve verimli bir süreçten geçmektesiniz. Sosyal olarak kendinizi sınırlanmış hissetseniz de partnerinizle iç huzuru yakalayabiliyorsunuz.

16 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz, ancak madalyonun diğer yüzünü de görmeye dikkat edin.

16 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar eşyalarınızın arasında bir miktar para bulabilirsiniz. Bu paranın varlığını unutmuştunuz ve şimdi karşınıza çıkması işlerinizi daha kolaylaştırdı. Çok fazla bir miktarda olmasa da bu para işinize yarayacak.

16 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcuna giriş yapacağı 12:35'e kadar Koç burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda problemlerle ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Önemli işleriniz için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Boğa burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor.

16 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat uzun ve sakin bir konuşma bunun üstesinden gelecektir. Şekerli içecek alımınızı azaltmaya çalışın, bunun yerine çay içmeyi deneyin. Bugün ip atlamak, zihninizi rahat hissetmek için harika bir egzersiz olacaktır.

16 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

16 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>