Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Giyim Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Biriyle dürüst bir görüşme yapmak istiyorsanız bugün tam zamanı. Belki de sevgilinizle geleceğiniz hakkında konuşmanız gerekebilir. İlişkiniz bir sonraki evreye taşıma isteiğinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Sevgiliniz diyaloğa açık olacak. Birlikte nereye doğru yol alacağınız konusunda daha net bir fikir edinirseniz, kendinizi harika hissedeceksiniz.

Bir hata yaptığınızı kabul ederseniz, insanların bunun için sizi affetme olasılığı daha yüksek olur. Önünüzde bazı çatışmaların olabileceği bir gün var. Kariyerinizde sabit bir konumda bulunduğunuzdan kuşkunuz yok ve bu durum finansal olarak konuşursak eğer tarzınızı biraz dalgalandırabilir. Ancak sorumluluklarınızı üstlenip hatalarınızın neler olduğunu ölçtüğünüzde, daha çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ancak, kendinize karşı çok eleştirel olmayın! Her şey öğrenme sürecinin bir parçası.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir karar vermeye çalışıyorsanız günü buna ayırın. Zihinsel enerjinin akışını hemen kavramak zordur ve ikileminizin gerçek artılarını ve eksilerini ele almak için tüm güne ihtiyacınız olabilir. Bu özel durum söz konusu olduğunda fazla düşünmek gibi bir şey yoktur, bu yüzden ciddi bir son teslim tarihi yoksa, aklınızı yarına kadar erteleyin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elektronik eşyalarının bazıları yeni modelleri ile değiştirmek isteyebilirsin. İnternet üzerinden alacağın ürünlere karar vermekte zorlanıyorsun. Bu konuda bilgili bir arkadaşından yardım alabilirsin. Moda dergilerini bu aralar çok karıştırıyor olmanın faydasını görüyorsun. Giyim tarzın ile ilgisini çektiğin birinden mesaj alabilirsin. Yeni bir ilişkinin habercisi olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili bazı konuşmalar bugün sizi yeni kararlar vermeye yöneltebilir. İlişkilerinizi kurarken biraz daha pozitif ve güler yüzlü olmayı deneyin. Yaşam içindeki bağlılığınızı artıracak ilişkiler kurun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanızda pek çok düşünce ve ilham olabilir. Öğle sonrasında yerinizde durmayacak ve harekete geçebileceksiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediğiniz yatırıma direkt olarak girmek yerine akılcı davranmalısınız. Somut edinim getireceğinden emin olmadığınız noktalarda çekimser kalmalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile bireylerinizle çok duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Onlara şu sıralar her zamankinden daha bağlısınız ve değerlerini daha iyi anladınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile kariyerinizle ilgili konular gündeminize taşınıyor. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artacaktır, dinlenmeyi ihmal etmeyin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Yengeçler, flört bugün tam sizin işiniz. Normal zamanda konuşmaktan çekindiğiniz kişilerle iletişim kurmakta çok başarılısınız. Bu sayede yeni ilişkilere başlayabilir, uzun soluklu birliktelikler kurabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>