Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hesaplarınız, yatırımlarınız veya harcamalarınız gündeme gelebilir. Hesap konusunda ihmal ve dalgınlıklara ve maddi kayıplara karşı dikkatli olmaya çalışmalısınız.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Bu enerji olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, mantıklı ve gayet akıllı hareket etmemizi sağlıyor. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemeyişin, radikal kararlar almana neden olabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Zira bu günlerde evdeki hesap çarşıya uymayabilir. İkili ilişkilerde ise beklediğiniz cevapları karşı taraftan almanız zor olurken bunu hiç ummadığınız yakın çevrenizden öğrenmek işinizi kolaylaştırabilir. Ancak bu aldığınız cevapların doğruluğundan da emin olmak üzere biraz düşünmenizi tavsiye edebilirim.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inerek, detaylı araştırmalar yaparakkonusunda bilginizi arttırabilirsiniz. Düzenlenen eğitimlere katılmak, grup çalışmaları yapmak ufkunuzu genişletebilir. Geleceğiniz ile ilgili konularda planlarınızı yaparken endişeli bir tutum içinde olacağınız anlar var. Olayları akışa bırakmakta fayda vardır.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözüm bulmanız gereken durumlarda daha yapıcı davrandığınız bir dönem. Pratik çözümler bulabilirsiniz. Sürpriz aşklar ve heyecan duyacağınız karşılaşmalar olabilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak enerjinizi yükseltiyor. İsteklerinizi çevrenize yansıtacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte çevre gezilerine çıkıp ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para değil huzur olsun yeter diyeceğin bir gün seni bekliyor. Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemiyor oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin. Artık her alanda daha emin adımlarla hareket etmek istiyorsun. Yakın arkadaşının senin hakkındaki gerçek düşünceleri öğreneceğin bir gün olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, biraz uzaklaşmak ve yalnız kalmak isteyebilirsin. Arkadaş çevren ve aile ortamınla ilişkilerin güzel bir seyirde ilerlerken, olumsuzlukları göz ardı etmen takdir edilmeni sağlayacak. Tansiyon problemi olan bir Yengeç burcuysan, kendini stresli durumlardan uzak tutmalısın.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize ayıracağınız vakit sizi mutlu edebilir. İş alanlarınızda halledilmesi gereken konulardan ziyade kendi cebinize girecek parayla ilgilenin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün sizi oradan oraya koşturup peki çok işi aynı anda çözmenize destek verecek. Kardeşinizle bir program yapabilir, uzun zamandır konuşmaya fırsat bulamadığınız sohbeti gerçekleştirirsiniz. Çay saati için masanızı kusursuz yiyeceklerle donatıp keyfini sürebilirsiniz. Bu güzel atmosfere komşularınız da dahil olabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı yükseltin ve elinize geçen fırsatları kullanmaya çalışın. Aslında gelişmeler güzel. Fakat, bugün huzursuz ve alıngan bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz artıyor.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>