Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sert Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabreden derviş muradına ermiş. Bugünün dervişi de sizsiniz. Tüm istediğiniz biraz nefes almak, ancak şimdilik öyle bir şansınız yok. Kendinize birkaç gün sonrası için bir mola vaat edin. Arkanıza yaslanıp ayaklarınızı uzatıncaya kadar stresten ve tartışmalardan elinizden geldiğince uzak durun. Bugün tepenizin atması hiçbir şey ispatlamayacağı gibi hayli pahalıya patlayacaktır.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde anlık gerilimlere karşın dikkat etmeli. Geçmişten kişiler, geçmiş anılar, nostalji öne çıkabilir. Bir süredir sorguladığınız, tereddütte kaldığınız ilişkilerle ilgili nihai kararlar verilebilir. Bugünlerde karşınızdaki kişilere göre hareket edebilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni projelere dahil olmak ve kariyerinle ilgili yeni hedefler belirleme mücadelesiyle başlıyorsun haftaya. Uzun zamandır aklında olan ama bir türlü gerçekleştiremediğin hedeflerini hayata geçirmek üzere adım atacaksın. Değer yargılarını masaya yatırıp bir bir güçlendirmeye başladığın bir dönemin girişindesin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde yeni bir sektör deneyimi ile karşı karşıya olabilirsiniz. Yeterli bilgi sahibi olmadığınız konularda son sözü ekip arkadaşlarınıza bırakmalısınız. Yeni bir başlangıç sizlere yeni bir sosyal çevre kazandıracaktır.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindearkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girebilirsiniz. İşe ait sorumluluklarınızın sizi yıprattığını düşünebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Öğle saatlerinde yolunuzu bulmakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız plana uymanız işlerinizi toparlamanızda size yardımcı olacaktır.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Diğerlerini memnun etmek için, önemli konularda ödün vermemeye çalışın. Aşırı yemek ya da tatlı, zengin besinler tüketmek diyet veya sindirim sorunlarına neden oluyor.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızın doğum günü mü? Bunu kontrol etseniz iyi olur. Bunun gibi detayları gözden kaçırmak bugün arkadaşlıklarınıza zarar verebilir.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön plana taşınıyor.Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek iletişim problemlerine işaret ediyor. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere dikkat çekiyor. İş hayatındaki üstlerinizle veortaklarınızla güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızda ufak bir tartışma geçebilir. İş yerinizdeki çalışmalarınızın eleştirilmesine tahammül edemiyorsunuz. Sevdiğiniz arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte güzel bir yemeğe çıkın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

19 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 35" R
Ay
Boğa
11° 09' 22" R
Merkür
Koç
21° 30' 33"
Venüs
Boğa
10° 05' 04"
Mars
Koç
05° 23' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 08"
Satürn
Balık
17° 11' 42"
Uranüs
Boğa
22° 46' 18"
Neptün
Balık
29° 07' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 02"
Lilith
Başak
24° 09' 20"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>