Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yazlıkları Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

İşlerin yürümesi için günün her detayını planlamanız gerektiğini düşünmeyin. Muhtemelen, kendiliğinden bir yaklaşım göstermek durumu en iyi şekilde gösterecektir. İlk bakışta onları yazmak yerine başkalarından neler yapabileceğinizi öğrenin. Ortaklık, günün önemli bir öğesidir ve başkalarını bugün katıldığınız hemen hemen tüm etkinliklere dahil etmeye çalışmalısınız.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Kavga etme modunda değilsin. Eğer biri sana olur da meydan okursa, bu kişiyi karşına alıp konuş. Muhtemelen hiç silahlanmana gerek kalmadan savaşı kazanacaksın. Açık dövüş yerine, duyarlı bir muhakemeyi tercih et. Karşı tarafın fikirlerini dinle ve hamleni ona göre yap. Bu ölümüne bir çekişme değil. Sadece arkadaşlar arasında bir konuşma.Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün unutkanlık, dalgınlık ve alınganlıklara daha açık olabilirsiniz. Günü programlı yürütmeye çalışsanız da öğleden sonra programlar değişebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeye, aşırılıklardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Detayların anlam ve önemi sizin için aniden büyüyebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kışlıkları yazlıkların yeri ile yavaş yavaş değiştirmeye başlıyorsun. Bazı kıyafetlerinin eksik olduğunu görüp alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Yaptığın spor sonucu omuz ağrıları çekebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesi ile arasında hukuksal problemler olabilir. Bu konuda onu destekliyorsun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı zihninizde soru işaretleri taşıyor olabilirsiniz. İlişkinizdeki problemleri konuşmak için harika bir gün olabilir. Düşüncelerinizdeki kurguların gerçeği yansıtmadığını öğrenebilir ve partnerinize olan güveninizi arttırabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bire bir ilişkiler gerekli değişikliğe uğrar. Yeni birinden hoşlanıyorsanız ve bir eşiniz varsa, bir sorununuz var demektir. Ilişkilerde yaşanan sorunlar halledilmemiş çatışmaların sonucu. Kendinizle dürüstçe yüzleştiğinizde ilişkileriniz gelişecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey yolunda olsa bile, olaylar düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Buna rağmen beklenmedik küçük bir detayın size büyük bir şans yaratacağı kesin!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor, iletişim trafiğiniz hızlanacaktır. Güneş ile Mars arasındaki sert etkileşimhayatınızda çekişmelere ve gerginliklere işaret ediyor. Hemhem ev hayatınızda sakin kalmakta fayda var.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki buzlar kırılmaya başladı. İş yerinizdeki bir meslektaşınız ile birbirinize destek oluyorsunuz ve çok iyi anlaşıyorsunuz. Hayata daha olumlu ve neşeli bakmaya başladığınız için engelleri kolayca aşabiliyorsunuz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yolunda gitmeyen, aşk hayatınızda göremediğiniz bir çok ayrıntı var. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmaya çalışın. İşinizle ilgili yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü biri olmanıza karşı, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymalısınız. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 02" R
Ay
Yay
29° 56' 03"
Merkür
Koç
16° 18' 56"
Venüs
Koç
28° 39' 51"
Mars
Balık
28° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 24' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 50' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 05"
Lilith
Başak
23° 07' 39"
True Node
Koç
15° 25' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>