Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Akılcı ve Pratiksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Romantik tarafınız bugünü ele geçirebilir. Şair ruhlusunuz, bu nedenle sözlerinizle birini baştan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bazı akılda kalıcı ifadeler kullanıp mübalağa sanatına başvurabilir ve bu kişiye oldukça etkileyebilirsiniz. Ya da sevgi dolu bir mesaj ya da tutkulu bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Birine karşı olan hislerinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Bu kişi çoktan kalbinizi ele geçirmiş olabilir.

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Enerjiyle dolup taşıyorsun ve bu enerjiyi çevrendekilerin sabitliğine meydan okumak için kullanacaksın. Bu kişiler ailen olabilir. Mesela, tabu olarak görülen konular mevcutsa, bu konuların üzerine gidebilirsin. Gerilimin ufukta göründüğünü söylemeye gerek bile yok!Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar plan dışı durumlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz. Akışta kalmaya ve şartlara göre plan yapmaya çalışmalı. Bu saatten sonra ise iletişim trafiği artabilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan kendini daha iyi hissediyorsun. Bugün rutinlerin konusunda verdiğin kararlar daha akılcı ve pratik olabilir. Ailen ile aranda problemlerin bulunuyorsa tavırların konusunda daha net bir duruş sergileyebilirsin. Evcil hayvanı olan bir Yengeç burcuysan onun sağlık problemleri ile ilgilenebilirsin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka tarafta dönen dedikoduları öğrenebileceğiniz bir gün olabilir. İç sesinizi dinlemek yerine gerçekleri kabullenerek hareket etmelisiniz. Güvendiğiniz kişilere dikkat etmeli ve çevrenize karşı bu kadar cömert olmamalısınız. 

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konulardaki bereketiniz artabilir. İhtiyaçlarınızın da artması ile beraber yeni kaynak arayışları içerisine girebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir güzellik sorununuz varsa, aşırı tepkiler vermeyin. Derin bir nefes alın ve birkaç gün içinde her şeyin çok daha iyi hale geleceğini unutmayın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde kendinizi psikolojik olarak yorgun hissedebilirsiniz. Ay'ın burcunuza girişi ile duygusal ihtiyaçlarınız artıyor. Akşam saatlerinde duygularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki deneyimli dostlarınızdan, ilişkinizin daha iyi bir hale gelebilmesi için neler yapmanız gerektiğini öğrenin. Geçmişte yaşadığınız finansal kayıpları unutmaya çalışın ve yenilerini kazanmak için uğraşın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda oldukça hırçın ve tartışmacı bir haliniz var. Bu da pek çok konuda bilir kişi ya da ukala pozisyonuna düşmenize neden oluyor. Önceliği işinize vermeniz daha iyi olacak. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarda, grup çalışmalarında dikkatli ve uyanık davranın. Bazı gelişmeleri oluruna bırakacak, tutum ve davranışlarınızda adaletli olacaksınız. Haliyle bu durum, isteklerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşmesini kolaylaştıracak. Bazı ödemelerde umduğunuz kolaylıklar olabilir.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 12' 35" R
Ay
Yengeç
17° 28' 17" R
Merkür
Koç
26° 11' 36"
Venüs
Boğa
15° 59' 01"
Mars
Koç
09° 04' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 52"
Satürn
Balık
17° 33' 48"
Uranüs
Boğa
23° 02' 60"
Neptün
Balık
29° 14' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 24"
Lilith
Başak
24° 41' 14"
True Node
Koç
14° 59' 23"
Son Güncelleme : 12/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>