Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hobilerinden Para Kazanabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh ve beden sağlığını şifalandırmalı. Hastane ziyaretleri gündeme gelebilir. Ebeveynlik görevleri öne çıkabilir, çocuk sahini olmaya karar verilebilirsiniz. Zihnin peşinden sürüklememeli.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yetenekli hissettiğin alanlarda edindiğin hobilerini para kazanabileceğin bir mesleğe çevirebilirsin. Uzun zamandır temizlemek istediğin sosyal medya hesaplarını temizliyorsun. Paylaşımlarını beğendiğin yeni sayfaları takibe alabilirsin. Ailesi ile arasında sorunları olan bir Yengeç burcuysan bu sorunları halledebilecek motivasyona sahipsin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde dönüşüme gitmeyi düşünebilirsiniz. Konsept değişikliği sizlere yeni bir vizyon katacaktır. Geçmiş sağlık sorunlarınınız erteliyor olabilirsiniz. Periyodik kontrollerinizi yaptırmalısınız. İletişiminiz oldukça enerji dolu olabilir. Bugün gözler üzerinizde olacaktır. Bel tutulmalarına dikkat edin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temelde önemli olan isteklerinize odaklanarak detayları çok fazla düşünmemelisiniz. Hayatınıza istekleriniz hiç beklemediğiniz yerlerden gelebilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışındaki gelişmelerin hayatınızı şekillendirebileceği bir gün geçirebilirsiniz. Akışta kalmayı tercih ederken maneviyata, mistik ve spiritüel konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm romantik sorunları çözmeyi daha sonraya bırakın. Sabah uyumdan yoksun olsanız da, daha sonra birbirinize ayak uyduracaksınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati bilinç altınızı ve psikolojinizi ön plana taşıyor.Sıra dışı rüyalar görebilir, gördüğünüz rüyalarınızdan etkilenebilirsiniz. Duygusal krizlerinizi doğru yönetmelisiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı arkadaşlarınızdan alacağınız beklenmedik haberlere işaret ediyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere açık bir gün.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ilişkilerinizi ideal görünüyor, ama insanları gerçekçi bakış açısından gördüğünüze emin olun. Hayalleriniz gayet iyi, ama hayalleri olgun ilişkiler gerçekleştirir. Partnerinizin de sizin ideallerinizi desteklemesini beklemeyin. Sizin hayalleriniz kuvvetleniyor. Onları gerçek dünyaya uygulayın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki huzursuzluk, duygularınız üzerinde baskı yaratıyor. Sevgilinizle aranızdaki sorunları konuşarak halletmeye çalışın. İsteklerinizi ve duygularınızı ona anlatmayı deneyin. Sevdiğinizin sizi anladığını düşünebilirsiniz fakat sizin de ona karşı daha ilgili olmanız gerekiyor. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürebilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 49' 38" R
Ay
Yengeç
12° 19' 26" R
Merkür
Koç
25° 45' 48"
Venüs
Boğa
15° 29' 47"
Mars
Koç
08° 46' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 16"
Satürn
Balık
17° 32' 02"
Uranüs
Boğa
23° 01' 37"
Neptün
Balık
29° 14' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 09"
Lilith
Başak
24° 38' 36"
True Node
Koç
15° 01' 16"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>