Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaygılı Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda iyileşme ve başarılar elde edebilirsiniz. Yatırımlar, kazançlar gündeminizde olabilir. Arzu ve isteklerinize hareket edebilirsiniz. İş hayatında uzun vadeli işler ve projeler olabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki kırgınlığı kendine hazırladığın bitkisel çaylar ile atlatıyorsun. Bir arkadaşının söylediklerini yanlış anlayabilirsin. Ona karşı yersiz bir tavır alabilirsin. Geleceğin konusunda kaygılandığın bir anda, bir aile büyüğün seni rahatlatacak. Büyük işler yapabileceğine olan inancın bugün artabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sessiz sakin kalarak kabuğunuza çekilmek isteyebileceğiniz bir gün. Yalnız olmak bugün size iyi gelebilir. Gününüzü ruhunuza iyi gelen, güzel vakit geçirebileceğiniz aktivitelerle tamamlamaya çalışmak sizi rahatlatacaktır. 

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularıyla, maddi konular öne çıkarken cömert ve kendinizi şımartabileceğiniz birkaç alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal çalkantıyı dikkate alarak aşırı harcamalardan kaçınmalı, bütçenizi gözetmelisiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün örnek olarak liderlik etmelisiniz çünkü partneriniz bugün biraz daha pasif kalacak. Ancak sizin iki kişiye yetecek kadar enerjiniz var!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Gelir – gider durumunuzu gözden geçirmek ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim partnerinizle ilişkinize destek sunuyor. Bugünlerde duygularınızı, düşüncelerinizi ve hayallerinizi sevdiklerinizle paylaşmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ufak sorunlar yaşayabilirsiniz, sinirlenmemeye özen gösterin. İş yerinizde sergilediğiniz davranışlar konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Çevrenizde konuşulan her lafı kişisel algılamayın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 34" R
Ay
Oğlak
02° 18' 29"
Merkür
Koç
16° 21' 32"
Venüs
Koç
28° 53' 12"
Mars
Balık
28° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 27"
Satürn
Balık
16° 25' 22"
Uranüs
Boğa
22° 14' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 42"
Lilith
Başak
23° 08' 51"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>