Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Karar Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 20%

Arkadaşlarınızla dışarı çıkın, onlara ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin. Şefkatli olun ve sarılarak sevginizi gösterin. Bugün arkadaşlıklara zaman ayırmanız gereken bir gün! En iyi arkadaşlarınızla vakit geçirmek size daha iyi hissettirecek!

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Güne ısrarcı bir hava hakim. Bu yüzden de masada önüne ne konulsa bir taraf seçmeye yöneliyorsun. Dahası, enerjini nereye yoğunlaştırman gerektiği konusunda kararsızsın. Büyük kararlar vermeden önce konuyla ilgili yeterince bilgi topla ve gerçeklere sadık kal. Karar vermek zordur, fakat bu zorluk sahip olduğun kıvrak zeka için hiçbir şey.Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde büyük ve geniş ufukların uzandığı bir gün olacak ve insanları, şehri, kasabayı oldukça sıcak ve hassas bir bakış açısıyla gözlemleyeceksin. Tıpkı birkaç yüzyıl yaşadıktan sonra yeterli bilgeliği kazanmış bir ölümsüz gibi hissedeceksin. Yüksek derecede farkındalığa sahip olduğuna hiç şüphe yok. Fakat bu farkındalıkla ne yapacağın üzerine sorgulamalar yapılabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün isteksizlik ve motivasyon eksikliği günü verimli geçirmenizi engelleyebilir. Sizi mutlu edecek eylemler içinde olmalı, sorunlara takılı kalmamalısınız. Geçmiş ilişkiler, eski sevgililier karşınıza gelebilir. Geçmiş deneyimlerinizin etkisinde kalabilirsiniz. Süregelen ilişkilerde sorunları çözme zamanı.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: İlgileri Topluyorsun Duygusal olarak yükümlülüklerinin çoğaldığını hissedeceksin. Aile büyüklerinin sana olan ilgisi artabilir. Maddi anlamda imkanlarını sınıyorsun. Yeni alacağın ev için bazı hazırlıklar söz konusu olabilir. Bankada kredi işlerin için birtakım görüşmelerde bulunabilirsin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi dönüşümün içerisinde bulabileceğiniz bir gün. Şimdiye kadar gitmesi gereken her şeye sıkı sıkı tutundunuz bunun için kendinizi bu kadar yorgun hissediyorsunuz. Artık bu huyunuzu bırakma zamanı geldi. Bu değişimden sonra kendini daha güçlü hissedebilirsiniz. 

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi daha hareketli ama etkiye de açık kılmakta. Yakın ilişkilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkinizdeya da başka konular odaklık kopukluklar gündeme gelebilir ve kendinizi büyük yalnız içinde hissedebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmek harika bir gün! Evet gerçekten öyle! Yıldızlar da eğlenmenizi ve mutlu olmanızı istiyor. İşi bırakın, televizyonu kapatın ve evden çıkın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati hassaslaşmanıza sebep olabilir.İkili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim sosyal çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Kadın arkadaşlarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün sizi ve isteklerinizi öne çıkarıyor. İddialı ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Kendinizle ilgili tamamlamanız gerekenve konular olabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 33" R
Ay
Yay
24° 39' 60"
Merkür
Koç
16° 13' 43"
Venüs
Koç
28° 10' 04"
Mars
Balık
27° 57' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 19"
Satürn
Balık
16° 22' 12"
Uranüs
Boğa
22° 12' 59"
Neptün
Balık
28° 50' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 43"
Lilith
Başak
23° 04' 58"
True Node
Koç
15° 27' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>