Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi Zararlardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 10%

Seks ve romantizm sizin için her zaman önemliydi, ancak bugün daha da önemli. Aşk sarhoşu halleriniz yüzünden yanınızdan geçen her yakışıklı adamdan etkilenebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler özellikle çekici görünebilir ve biraz kıyafet almak veya yeni makyajlar denemek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı bir yerde kullanmanız gerek, bu nedenle yeni bir proje başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam ise; Sevgilinizle samimi bir akşam yemeği planlayın!

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

İnsanları sana kötü kötü bakarken yakalıyorsan, bunun sebebi onlara mantıksız taleplerde bulunman olabilir. Onlardan imkansıza yakın şeyler istemediğine emin ol. İnsanlar senin kadar enerjik olmayabilir. Sen her şeyin en kısa zamanda ve hızlı bir şekilde yapılmasının avantajlı olduğunu düşünsen de insanlar olaylara bu kadar pratik yaklaşmıyor olabilir. Bu tarz konularda insanlara karşı çok talepkar olma.Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilir, parça parça pek çok işle ilgilenebilir; programlarınızı uygulamaya çalışabilirsiniz. Detaycı düşünen yanınız öne çıkacak. Yaşamınızda küçük yenilikler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle maddi-manevi destekler içinde olabilirsiniz; iç huzurunuz artabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müzik edebiyat gibi alanlarda yeni hobiler edinebilirsin. Maddi olarak seni zarara uğratan bir işten elini eteğini çekmek istiyorsun. Finansal olanaklarını bu yöne sevk edebilirsin. Eğitim için yurt dışına çıkma planı yapan bir Yengeç burcuysan bu fikrini erteleyebilirsin. Bunun için maddi olanaklarının uygun hale gelmesini bekliyorsun.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizle zaman geçirebilir ve onlarla bir aradayken geçmiş konuları açmak isteyebilirsiniz. Eski yaralayıcı hatıralar sizleri ve ailenizi olumsuz etkileyebilir. Geçmişi artık geride bırakın yoksa aile üyelerinizle iletişiminiz konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yasal konularla ilgili süreçlerinizde dikkatli olmanız gerekmekte. Bu süreçter olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesinde sevdiklerinize içinizi rahat ve kolay dökmeniz için son 24 saat. Sonrasında iletişim zorlaşabilir, daha sessiz derin ve gizemli bir hal alabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Giyinmek söz konusu olduğunda işi biliyorsunuz, ancak bazen daha fazlası, daha seksi olabilir. Boynunuzdan dizlerinize kadar sizi koruyan biçimli bir elbise bugün tam size göre!

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi aşk hayatınızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara işaret ediyor. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde romantik ilişkilerinizde kafa karışıklıkları yaşayabilir, geçmiş ilişkilerinizden haber alabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız insanlara daha fazla güvenmeye çalışın. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutlu olacaksınız. Çevrenizdeki insanlar ile konuşurken, kullandığınız kelimeler konusunda daha dikkatli davranın.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 14" R
Ay
Oğlak
03° 35' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 59"
Venüs
Koç
29° 00' 23"
Mars
Balık
28° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 53"
Uranüs
Boğa
22° 15' 18"
Neptün
Balık
28° 51' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 02"
Lilith
Başak
23° 09' 30"
True Node
Koç
15° 24' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>