Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi. Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün büyük kısmında Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağın güçleneceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün tutkulu ve sahiplenici bir tavır sergileyebilirsiniz. Geri planda kalmak yerine ona karşı olan hislerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Sorunlarınız varsa bugün gündüz saatleri çözümlemek için idealdir. Akşam ise kısa süreli de olsa Ay-Uranüs görünümü ani çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Aynı durum işinizde ortağınıza karşı da olabilir. Ay bu açısından sonra 21:47-22:06 aralığında boşlukta olacak. 22:06 itibariyle de Kova burcuna geçiş yapıyor. Daha huzurlu bir enerjiyle günü bitiriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuralları nezaketle sunacaksın!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Sistemli olduğun zaman kendini daha rahat ve girişken hissediyorsun. Gezegenlerin seyri ailene karşı daha hassas olman gerektiğini işaret ediyor. Gün içinde onlara karşı daha duyarlı davranışlar sergiler isen karşılığını fazlası ile gökyüzü sana verecektir. Yaşamını kolaylaştırmak için ev düzeninde aldığın önlemler herkesin takdirini toplamana neden olabilecek. Kurallarını nazikçe sunarsan kimsenin itiraz etmediğini görebilirsin.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize dair sizi değiştirebilecek potansiyeller bugün sizinle olabilir. Olumsuz düşüncelerden uzak durup pes etmeden ilerlemelisiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, özellikle evlilikte ya da yakın beraberliklerde bazı krizlere ya da eskiden kaynaklanan sıkıntılara işaret edebilir. Olaylara daha objektif bakmaya çalışın.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaderinizi yönlendirmenin elinizde olduğunu anlamak için ufak alıştırmalar yapmanız sizi mutlu edecektir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik konulara, maneviyata olan ilginiz artıyor. Bu konularda daha fazla şey öğrenmek istiyorsunuz. Kariyer hayatınız ile alakalı da yapmak istediğiniz değişiklikler var. Son zamanlar spor ve günlük rutinleriniz en büyük kariyeriniz oldu. Bazen harekete biraz ara vermek gerekir.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bağlılıklar ve bağımlılıklar arasındaki farkı sorgulayacağınız olaylar gelişebilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ilişkilere çekiliyorsunuz. Kriz yönetiminde deneyim kazanıyorsunuz. Cesaret önemli.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim ikili diyaloglarda set ortamlara maruz kalabileceğinizi gösteriyor. Alıp başınızı uzaklara gidip özgürlüğünüzü dibine kadar yaşamak istersiniz. Geride bıraktıklarınızı düşünmeden yapamasanız da kişisel değerlerinizin farkına vardığınız bir süreç. Dürtüsel ve ani tepkiler verebilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>