Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olayların Farkındasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün çok fazla iletişim kuracağınız bir zaman olabilir. Günün çoğunda kendinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet ederken bulabilirsiniz. Ya da bir mesajlaşma içerisinde ve kısa mesafeli bir seyahat havasında da olabilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızı veya ailenizi ziyaret etmek için bir gezi planlayabilirsiniz. Bir çeşit "günü birlik gezi" yi hak ettiniz!

Sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımaya karar verebilirsiniz. Belki biraz halsiz ya da yorgun hissedebilirsiniz. Beslenmenizi veya fiziksel alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bir spor salonuna yazılmak, çalışmaya başlamak ve işyeri atıştırmalarını durdurmak için iyi bir zaman. Y da dövüş sanatları sınıfına kaydolmaktan zevk alabilirsiniz. Manevi disiplini fiziksel egzersizle birleştirmek isteyeceksiniz. Ayrıca eğlenceli bir yoga sınıfı da bulabilirsiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!Sizi aradığınız istikrara kavuşturacakları umuduyla sağlam ve net işlerin çekimine kapılıyor olabilirsiniz. Sizin için bugünün anahtar sözcüğü sabır. Huzursuzluğa kapılmadan ve hırçınlaşmadan beklemeyi öğrenin. Bir süre sonra anlayacaksınız ki aradığınız istikrar sizin içinizden başka bir yerde değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal kurmak, arkadaşlarınızla konuşmak geleceğe dair fikir alışverişlerinde bulunmak bugün gündem maddeniz olabilir. Nasıl ilerleyeceğinizden emin değilsiniz ve bu kararsızlık sizi sıkıştırıyor olabilir. Ancak sağlığınız her şeyden daha önemli biraz esnek ve rahat olun.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki hedefler doğrultusunda ilerlerken, önündeki engelleri daha net gördüğün bir gündesin. Fakat herhangi bir karar almak için bugün pek uygun bir gün değil. Vereceğin önemli kararlardan önce bugün iki defa düşünmende fayda var. Sosyal çevren ya daortamındaki bazı kişilerle tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Ailenle bugün daha fazla ilgileniyor ve sorunlarına daha fazla eğiliyorsun. Kardeşinin sıkıştığı bir konuda yardımcı olabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilin ile önceden tartıştığınız konularda artık farklı fikirlere sahip olmadığınızın farkına varabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin ani yön değiştirmesi sizi de zor durumda bırakabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar ve alacaklar konusu sorunlu bir hal alabilir. Olayları stres yapmadan çözüme kavuşturmanız sizi daha az yıpratacaktır.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde sizi duygusal açıdan meşgul eden hassasiyetler gündeme gelebilir. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda bereketinizin arttığı bir günde olacağınız için elinizi attığınız işler ve bir takım kariyer planları kolaylıkla büyüyerek gelişebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davet ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak ilgi alanları paylaştığınız insanlarla bir araya gelmeniz sosyal çevrenizin de genişlemesine katkıda bulunuyor. Bu insanların bir tanesi sizin için diğerlerinden daha özel bir hale gelecek ancak hala biraz zamana ihtiyacınız var.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugünü sosyalleşerek, arkadaşlarınıza zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Oğlak burcundaki gezegenler ile kurduğu olumlu etkileşim partnerinizle birlikte kalabalıklara karışmaktan keyif alacağınızı gösteriyor. Kendinize ayağı yere sağlam basan hedefler koyabilir, uzun vadede koyduğunuz hedeflere ulaşabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleri yoluna koymak ile geleceği ilgilendiren uzun vadeli planlar üzerinde çalışmak arasında kararsız kalabilirsiniz. Günlük işlerle uğraşırken karşılaşacağınız bazı noktalar, hazırlamakta olduğunuz planların bir kısmını değiştirmenize sebep olabilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Normalde Yengeç burçları ilişkileri ile beslenen, evinde olmayı seven, üç beş sayılı insanla rahat rahat mutlu olabilen insanlardır. Ancak bugün ve bu dönem sosyalleşmek, olduğunuz hayatın dışında bir hayata doğru yönelmek istiyorsunuz. Siz her konuyu başlatabilecek insanlarsınız. Yanınıza sabit tutumlu bir arkadaşınızı alın ve ne yapmak istiyorsanız, başlayın.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; eşinle, dostunla keyifli bir gün geçirebilir, biraz da tembellik yapmak isteyebilirsin. Yakın ilişki de olduğun kişilerin seni onayladığını ve desteklediğini bilmek, uzun vadeli planlar yapmanı sağlayabilir. Bugün kalabalık ortamlarda bulunabilir, sosyal faaliyetler içinde yer alabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 03' 44" R
Ay
Yengeç
15° 29' 31" R
Merkür
Koç
26° 01' 35"
Venüs
Boğa
15° 47' 44"
Mars
Koç
08° 57' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 43"
Satürn
Balık
17° 33' 07"
Uranüs
Boğa
23° 02' 28"
Neptün
Balık
29° 14' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 55"
Lilith
Başak
24° 40' 13"
True Node
Koç
15° 00' 06"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>