Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir.

1 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 00:19 Venüs-Kuzey düğüm görünümü para kazanmak amaçlı plan ve projelerin önemini vurguluyor. Ancak her şeyde sadece parayı merkez alarak düşünmek de yanlıştır. Bazen insan bir yol ve hedef belirler, belki başta az kazandırır ancak kişi bu yolda ilerlemekten mutludur, keyiflidir. İşte burada önemli olan sizin gerçekten tatmin olduğunuz bir yol belirlemenizdir. Başarıyı şansa bırakmadan, sosyal ilişkileri güçlü tutarak, idealinizi gerçekleştirin. İstikrar ve kendinize güven size arzu ettiğiniz başarıyı getirecektir. Saat 05:16 Ay-Merkür görünümü, ailemizin huzur ve güven duygumuz üzerindeki etkisini işaret ediyor. Eğer ailede paylaşımcılık ve uyumluluk varsa mutluyuzdur. Saat 06:47 Ay-Satürn görünüm etkisinde huzura ihtiyacımız vardır. Ailemizle olan paylaşım, sevgi birçok sıkıntının üstesinden gelinmesinde yardımcıdır. Saat 13:12 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 15:02 itibariyle oluşan Mars-Pluto karşıtlığı, düzenli bir gelir elde etmek adına aklınıza birçok fikir geldiği halde, sizi durduran engeller veya yaratıcılığınıza sekte vuran kişiler canınızı sıkabilir. Düşüncelerinizin genelinde kendi çıkarlarınızın ön planda olması, başkaları tarafından bencil olduğunuzun düşünülmesine yol açsa da, siz neyi neden istediğinizin gayet iyi farkındasınız. Sahip olma güdünüzün en başında toplum hayatında iyi bir yere gelmek isteği baskın. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya yaşamınızı sürdürmenizi sağlayan şartlarınız yetersiz olduğu için sinirli davranabilirsiniz. Bu sinirlilik hali partnerinizle aranızda problemler yaşanmasına sebebiyet verebilir. Gerilim altında kalan sevgiliniz tedirginlik duyabilir, hatta sizden şikayetçi olabilir. Saat 16:16-19:59 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisindeyiz. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda hassasızdır. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 19:59 Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Fazlasıyla tutkuluyuz. Kararlı biri olduğumuzu dışa göstermek isteriz. Neşeli, mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi yanın ön planda. Sorunları çözmekte bir hayli yeteneklisin. Maddi kaygıları bir yana bırakmalısın.

2 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir. Hürriyet Aile /

2 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın işlerinizi tamamlamamış olabilir. Halbuki öğreneceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz çok şey var.

2 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek...

2 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

2 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi yönlendirmesi ve manipüle etmesi gibi etkilere karşı tepkiniz yüksek olabilir. Siz de ona aynı şekilde davranabilirsiniz. Güç çekişmelerinizi iyi yönlendirin. İnatçılıktan da uzak durun.

2 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne ev dışındaki işlerinizi tamamlayarak başlayın.Alışverişe çıkın, evinizin dekorasyonunu güzelleştirmek için objeler alın. Böylece zihninizi boşaltın. Partnerinizin baskıcı tavırlarından uzak durmak için günü farklı programlar yaparak değerlendirin.

2 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

2 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 58" R
Ay
Akrep
21° 35' 30" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 00"
Mars
Balık
25° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 10"
Satürn
Balık
16° 07' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 10"
Neptün
Balık
28° 45' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 47"
Lilith
Başak
22° 47' 41"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>