Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuzyerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Parayla ilgili savruk tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz

Bir arkadaşınızın size ait sırları başkasıyla paylaştığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Onu uyarmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, çok yoğun geçen bir günün kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bu davet sırasında bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyecek

28 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 03:22 Merkür-Neptün görünümü, hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir. Vizyonu yüksektir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir. Hayalleri yoğun, kendini hırslı bir şekilde ortaya koyma arzusu büyüyen birey bunları güvendiği insanlarla paylaşabilir ve onların fikirlerini alabilir. Derin hisleri, duyarlı ve hassas yüreği ile sevdiklerini sahiplenir ve kafasının içindeki dünya görüşüne göre hareket edebilir. Saat 03:41 Ay-Başak seyrinde çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 16:03 Ay-Güneş görünümünde, etrafımızdaki kişileri iyice gözlem altına alırız. Değerlerimizi savunuruz. Yanlış bir şeyler gördüğümüzde bunları kendi kriterlerimiz doğrultusunda bazen eleştirebiliriz. Bu çok doğaldır. Ailemize düşkün oluruz. Etrafımızdaki insanlarla elden geldiğince anlaşmaya çalışırız. Yakınlarımıza yardımcı olmaya çalışırız. Saat 22:51 Merkür-Mars kavuşumu, arzu ettiklerimize ulaşmak adına itekliyor. Değer verdiğimiz her ne varsa, ister zorlasın, ister yorsun, eğer bizim için kıymetliyse, gerekliyse, mücadele etmeye hazırız. Bu görünüm bizim için çok önemli. Kaybetmek değil, kazanmak istiyoruz. Üzülmek değil, mutlu olmak istiyoruz. Mücadelemiz bir hayli yoğun, ancak pes etmemek gerektiğinin farkındayız. Yeni gün sizlere güzellikler, başarı ve şans getirsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halindeki karmaşa,hayatında kendini gösterebilir. Finansal gelişmeler, bu sürecin esas kilit noktası.

28 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha içselleştireceğiniz bir gün. Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın. Hürriyet Aile /

28 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir fakat işlerin akışında yavaşlama yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi yorabilir. Ticari görüşmeler veya sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda genişlemeler olabilir. Ortaklıklarınıza özen gösterin. Harcamalarınızı düzenlemeye çalışın.

28 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

POZİTİF olmalısınız. Tersini seçerseniz gününüz zehir olabilir. Beraberliğinizde fikir alışverişlerinde bulunmak iki taraf için de iyi olacak.

28 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söylemlerinizde sert çıkışlar ve anlık tepkiler söz konusu olacak. Özellikle sevdiğiniz insanla anlaşmanız zor görünüyor. Aşırı tepkilerden kaçınmalısınız.

28 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyacağınız bazı haberler yüzünden duygularınız harekete geçecek. İçinizden yükselen isteklerin yaratacağı baskı sonucunda gerilim hissedebilirsiniz. Ancak, duygusal geriliminiz sizi motive edebilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz.

27 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 58"
Ay
Akrep
26° 57' 34"
Merkür
Koç
26° 32' 26"
Venüs
Balık
21° 51' 46"
Mars
Balık
05° 07' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 18"
Satürn
Balık
13° 19' 30"
Uranüs
Boğa
20° 40' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 59"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 20"
Lilith
Başak
19° 49' 10"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>