Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, kendinizi istediğiniz şekilde ifade edebilmeniz ve girişimleriniz konusunda arzuladığınız adımları atabilmeniz kolay gözüküyor. Etrafınızda bulunan kişilerden destek görebilirsiniz. Olgun ve ılımlı yaklaşımlarınızla beğenilirsiniz. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, kişisel girişim ve meselelerin başarılı şekilde yapılma arzusudur. Bu arzu öylesine büyüktür ki, kişinin gözü bazen bir şeyi görmez. Ailesi ve istekleri söz konusu olduğunda cesaretle öne atılır veya bir saldırı varsa, sonuna kadar savunur. Tabii ki enerjimizi doğru şekilde yönlendirmek için sakin ve bilinçli şekilde hareket etmekte yarar vardır. Abartılı veya aşırı hassasiyet sorunlara neden olabilir. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksilikler ve teknolojik problemler büyük oranda gündemini oluşturabilir. Hareketli ve yoğun bir gün.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi duygularınızdan uzaklaşarak başka insanları büyüten ve onların ihtiyaçlarını sınırsızca karşılayan biri olmak yerine, kendinize önem ve değer veren bir insan olmayı deneyin.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken burcunuzdaki diğer gezegenlerin de etkisiyle eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olabilir. Ailenizle zaman geçirmekten, geçmişten söz etmekten, onlar için açlışığ uğraşmaktan keyif duyabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Olacak işlerinizi aksatmanız size zarar veriyor. Bugün biraz tembellik yapıyor gibisiniz. Sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz için bir şeyler yapma arzunuzu abartılı bir şekilde gösterebilirsiniz. Kabınıza sığ- mayacaksınız. Mide problemlerine çok dikkat etmelisiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Ancak, parasal konulara yönelik yeni atılımlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi kabul ettirebilir, ikna edici ve sempatik olabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 48" R
Ay
Başak
04° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 45' 02"
Venüs
Koç
17° 02' 16"
Mars
Balık
20° 58' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 29"
Satürn
Balık
15° 30' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 46"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 24"
Lilith
Başak
22° 04' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>