Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarına kapalısınız. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkına varmasını beklemeyecek gibi görünüyorsunuz.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, yöneticiniz Ay, saat 01:44 itibariyle İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Perşembe günümüz bu enerjinin etkisindebaşlarken, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında önem taşıyor. Duygusal konularda ise gün boyu kuşkulu tarzda düşünmek kimi zaman çelişkiler içinde kalarak ne yöne gittiğinizi bilememenin huzursuzluğu içinde kendinize yüklenmeniz gibi yansımalar görülebilir. Bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, bizi rahatsız etmekte olan bazı özel meseleleri kendi içimizde analiz etmemizi sağlıyor. Epeydir bir şeyleri dışa yansıtmak istemiyoruz. Çünkü bizi anlayacak insan o kadar az ki. Bu görünüm ailemizle, sevdiklerimizle huzur içinde yaşama isteğimizi gösteriyor. Huzursuzluk, tartışmak istemiyoruz. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başarıların konuşulurken hedeflerinde rasyonel davranıyorsun. Aşk hayatında kimseyi dinlemiyorsun.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize acı veren insanlara karşı aşırı merhamet etmeyin ki o zaman bağımlılıklarınızdan kolay kurtulabilirsiniz. Çünkü bu mazeret sizi duygusal anlamda aşağı çeker. Bugün bu konuya ayrıca dikkat etmelisiniz. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi bir şeyleri kabullenmek zorunda bırakabilir. Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır...

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal ve manevi gücünüzü daha fazla ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Spiritüel ve mistik konulara duyduğunuz ilgiyi  gösterebilirsiniz. Kendinizi akışta hissederken dalgınlığa, unutkanlığa dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyor. Şartları değiştirmek için uygun bir gün değil. Yakın çevrenizle rahat ilişkiler içindesiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizde hissettiğiniz baskıyı azaltmak için bugün harekete geçebilirsiniz. Olabilecek planlar yapın ve hayallerinizi gerçekler üzerine kurun. Başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Evinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>