Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bugünlerde bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle gereksiz endişeler yaşayabilirsiniz. Bu günkü parlak enerjiniz, sizi ütopik düşünceler içine sokabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 24 Haziran saat 05:31 burcunuzda doğacak Yeniay, değerli bulduğunuz, sizin için önemli her şeyi koruma, kollama arzunuz ve hassasiyetinizi vurguluyor. Bu Yeniay sosyal ilişkiler, özel hayatınız, ailevi yaşamınızla ilgili meseleleri de vurguluyor. Şimdi beraber bu Yeniayın görünümleri gözden geçirelim ve daha net bir şekilde durumu anlayalım. Ay-Merkür kavuşumu, güvendiğimiz insanlarla konuşmanın, sevdiklerimizi düşünmenin vehayatından çevremize kadar her mesele üzerinde duyarlı olacağımızı gösteriyor. Venüs-Pluto görünümü, güvendiğimiz insanlarla bir arada olmak bize rahatlık sağlıyor. Ayrıca işlerimizi sağlam ve uzun vadeli planlamamızda yardımcı oluyor. Geleceğimiz önemli ve biz bunun gayet iyi farkındayız. Evlilik veya uzun süreli ciddi ilişkilere gayet önem vereceğiz. Gönül eğlendirmek değil, hayatı birlikte sürdürmek niyetindeyiz. Bizim için bütün bunlar kutsallığını koruyor. Toplumsal ilişkilerimizde de, özel hayatımızda da ilkelerimiz var ve bunlara göre tercihte bulunuyoruz. Bu Yeniayda saygı, güven ve sevgi üçlüsü bizim olmazsa olmazımızdır. Buna çok önem vereceğiz. Ay-Mars kavuşumu, ailemiz ve sevdiklerimiz söz konusu olduğunda kimseye taviz göstermeyeceğiz. Ay-Jüpiter görünümü, huzurumuz için elimizden geleni yapacağız. Ailemizle ilişkimizde özellikle bu çok fazla ön planda olacak. Ay-Neptün görünümü, ideallerimize sahip çıkmamızı sağlıyor. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabileceğin bir gündesin.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluğunuz için gerekli deneyimlerin neler olduğunu bulup cesurca üzerine gidin. Sizi nelerin motive ettiğini tam anlamıyla keşfedin. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konular öne çıkıyor olabilir. Akşam saatlerinde daha gerçekçi kararlar verebilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya...

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda meydana gelen yeni ay hayatınızda yepyeni başlangıçlara işaret ediyor. Hayata bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Kişisel konular, görünümünüz, ilişkiniz, işinizle ilgili yeni adımlar atabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda oluşturduğunuz plan ve projeleri harekete geçirmek için adımlarınızı, bu yeniay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca atmaya özen gösterin.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta boyunca arka plana attığınız kafanızı kurcalayan bilgiler ve gereksiz konuşmalardan sıyrılıp, bugün öğlene kadar kişisel bakımınızla ilgilenerek kendinizi rahatlatın. Tüm aile bireyleri sorumluluklarının farkına varsın. Zira öğleden sonra burcunuzda meydana gelecek Yeni Ay aile düzeninde köklü değişimin habercisi olacak.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 14' 51" R
Ay
Başak
02° 37' 51"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Koç
16° 50' 58"
Mars
Balık
20° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 23"
Satürn
Balık
15° 29' 49"
Uranüs
Boğa
21° 42' 16"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 52"
Lilith
Başak
22° 03' 52"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>