Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olabilir. Sizi üzmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili bir kırgınlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi.

29 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 08:30 Ay-Mars görünümü, etrafımızdaki tüm gelişmeleri analizci bir bakış açısıyla ele almamızı sağlıyor. Verimli olması, sağlıklı yürümesi için, işlerimizi iyi takip etmemiz gerekir. Çabamız bir hayli yoğundur. Çünkü bizim için değerli olan ne varsa, onu korumak, kollamak isteriz. Öfkeli insanlar, tuhaf davranışlar bizi rahatsız ettiği için, böyle kişilerden uzak durmaya çalışırız. Saat 09:43 Ay-Merkür görünümü, hem zihnimizi rahatlatacak hem sözlerimizin olumlu yönde dışa yansımasını sağlayacak. Saat 12:32 Ay-Pluto görünümü, ilişkinizde iletişimin önyargılı ve eleştirel olmaması gerektiğini, ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor. Saat 21:51 Ay-Satürn görünümü, yakınlarımızla alakalı meseleleri gözden geçirirken yapıcı tarzda hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Çünkü bir yandan kendi fikirlerimizi önemseyeceğiz, diğer taraftan başkalarıyla aramızdaki görüş ayrılıklarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. Saat 23:34-30 Haziran saat 10:02 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Umut dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

29 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendekilerin yaşadıklarının ya da sana yansıttıklarının enerjini negatif etkilemesine izin verme.

29 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma şartlarınız gündeme gelerek yeni bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Dostluk ilişkileriniz deki yanlış anlaşılmalar gündeminizi yoğun tutabilir. Hürriyet Aile /

29 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

29 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz...

29 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol etmeniz gerekiyor. İletişime dayalı işleriniz hız kazanacak. Bugün, kolay ve hızlı programlar içine girebilirsiniz.

29 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdikleriniz için gönülden çaba sarfedebilirsiniz. Özellikle kardeşinizle yapacağınız duygusal paylaşımlar size huzur verir. İkili ilişkinizde tartışma ve öfkeden kaçının. Kurumsal bağlantılarınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

29 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

29 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 11" R
Ay
Akrep
21° 51' 05" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 33"
Mars
Balık
25° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 04' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 52"
Lilith
Başak
22° 47' 49"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>