Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bütçe Düzenlemesi Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 20%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında bir süreci tamamlayabilir, sağlıkla ilgili bir tedavi sürecini başlatabilir, süregelen tedavide sona gelebilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir proje, yeni birfırsatı söz konusu olabilir. Aile içi yardımlaşmalar ve destek zamanı.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda üzerine düşünmenin gerektiği meseleler artabilir, kendine belli konularda çeki düzen vermek isteyebilirsin. İlk defa yurtdışı tecrübesi yaşayan bir Yengeç burcuysan, yerleşme ve uyum problemleri keyfinizi biraz kaçırabilir. Ailendeki erkekler varolan sorunları tırmandırabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkinizdeki soğuk davranışlarınız son noktaya geldiğinizin kanıtı olabilir. Kararsızlık yaşıyor iseniz duygularınızın sesini dinlemek sizlere doğru seçeneği bulmanızda yardımcı olacaktır. 

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili mevzular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yapacağınız programlar, akıcı bir şekilde ilerlemeyebilir. Süreçlerinizde dağılmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Uğraştığınız işlerdeki düzenlemeleri yapmak için uygun bir gün. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında sakin kalmalı ve mantığınızla hareket ettiğinize emin olmalısınız. Dostlarınızın da desteğini alarak rahatlayabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yay burcunda büyürken günlükve uğraşlarınızın zamanınızı alacağı bir gün olabilir. Detaylar konusunda dikkatli olmanız, mükemmeliyetçi yönlerinizi törpülemeniz gerekebilir. Sağlık, hijyen, temizlik konularıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya her zaman sizin etrafınızda dönmüyor, biliyorsunuz. Dikkatinizi başka birine, yani sevgilinize vermenin zamanı geldi.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş stresinin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Yeterince dinlendiğinizden emin olun.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin sosyal yaşamınız sorunsuz devam edecek. Diğer insanların arzuları ile hedefleriniz birbirine karışmış. Çok çalışmak yerine daha sosyalleşmek iyi gelecektir.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgiliniz, bitmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için ortam hazırlamaya çalışıyor. Siz de bu beraberliğin tekrar başlamasına ılımlı bakabilirsiniz. İş yerinizde size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu size beraberinde yeni teklifleri de getirebilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olacak gibi. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 49" R
Ay
Boğa
06° 11' 14" R
Merkür
Koç
21° 13' 20"
Venüs
Boğa
09° 39' 56"
Mars
Koç
05° 08' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 20"
Satürn
Balık
17° 10' 04"
Uranüs
Boğa
22° 45' 07"
Neptün
Balık
29° 06' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 56"
Lilith
Başak
24° 07' 04"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>