Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlginç Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda şansının yaver gittiğini göreceksin. İlk adımı attığın sürece karşılığını almak konusunda sıkıntı yaşamayabilirsin. Kendini ifade ederken yapmacıklıktan uzak durmak şansını artıracak.

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Yeni işlere girişmeden önce araştırmanı iyi yapmalısın. Senin için en iyi olanı bulmak için uğraşmak sana iyi gelecek. Sonrasında harekete geçmek için gereken cesareti toplayacaksın.

Tek başına olabileceğin aktiviteleri tercih etmekte yarar var. Uzun yürüyüşlere çıkmak seni için makul bir seçenek olacak. Ya da egzersiz için yeni şeyler denemek isteyebilirsin. İçinden geldiği gibi davranmak iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca zorluklarla karşılaşmak seni yorabilir. Yanındakilerden yardım istemeyi ihmal etmemelisin. Ailen ya da arkadaşların sana yardımcı olmak için gönüllü olacak. Onların desteği zor durumları atlatmana yardım edecek.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu, kazanabileceğinize inansanız bile savaştan geri çekilmenin daha iyi olabileceği günlerden biridir. Güneş, güç gezegeni Plüton ile ters düşüyor, gözden kaçırdığınız, rakibinize avantaj sağlayan bir şey olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ayırmak istiyorsun ancak pek de mümkün görünmüyor. Özellikle teknolojik aletlerinle yaşayacağın sorunlar canının sıkılmasına neden olabilir. Eğer ailende uzakta yaşayan bir kardeşin varsa bugün ondan ilginç haberler alabilirsin. Ufak bir tatil planı için acele etmemende fayda var.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden gele gele hayatın içine karışmak, insanları dinlemek ya da ihtiyacı olanlarla ilgilenmek motivasyonunuzu yükseltiyor. İyi niyetinizin kurbanı olmamak adına duyduklarınız karşısında anında tepki vermemeye dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri parasal konularla ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Ancak yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabileceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı için yardım almanızda fayda var. İletişim temponuzun yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanı efektif kullanmanız gereken bir gündesiniz. Yetişmeniz gereken yerler olabilir. Başarıyı beraberinde getirecek hareket hali sizlere çok iyi gelecektir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yakında beklenmedik biri tarafından sarsılabilirsiniz. Sizi motive etmesini beklemediğiniz biri, içinizdeki bazı hisleri canlandırabilir ve sevginin içeriden geldiğini göstermek için elinden gelenin en iyisini yapabilir. Onların radikal öz sevgilerini gerçekten görebilir ve kendiniz için aynı türden bakımı istediğinize karar verebilirsiniz. Başkalarını daha yakından tanımaya açık olun, çünkü bunu yapmak iç benliğinize ışık tutabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişki, ev ve aile konularında sorunlar yaşanabilir. Dikkatli olmalısınız. Para konuları gündeme gelirken ev, gayrimenkul gibi yatırımlar için uygun bir gündesiniz. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 48" R
Ay
Aslan
12° 16' 11" R
Merkür
Koç
28° 26' 41"
Venüs
Boğa
18° 24' 38"
Mars
Koç
10° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 48"
Satürn
Balık
17° 42' 23"
Uranüs
Boğa
23° 09' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 34"
Lilith
Başak
24° 54' 21"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>