Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece evde yalnız kalmak ve biraz dinlenmekle arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek arasında kalabilirsiniz. Bugün dedikodu modunuzda olmayabilirsiniz ya da entelektüel kişiliğiniz yüksek dozda ortaya çıkmış olabilir. Arkadaşlarınıza onlarla başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Tüm işaretler şimdilik en mantıklı hareketin bu olduğunu gösteriyor. Sıcak çikolata eşliğinde biraz video izleyerek dinlenmenin keyfini çıkarın.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 05:00'te boşluktaki Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Günün genelinde maddiyatınıza önem verebilirsiniz. Ödemelerinize odaklanabilirsiniz. İstediklerinizi alabilmek için kredi başvurusu yapmayı düşünebilirsiniz. Mars ve Plüton arasındaki sert karşıtlık sebebiyle bugün kendinizi tehlikeye atacak işlerden sakının. Özellikle sevdiğiniz kişiyle tartışmaktan kaçının. Yarın daha iyi olacaktır.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıcı adımlar atıyorsun!Grup aktivitelerine önderlik etmek adına ideal bir gün. Bugün sabah saatlerinde kendinizi biraz dalgın hissedebilirsin. Ancak öğle saatlerinden itibaren tempon artacak, yaptığın işlerde dikkatini toparlamanda fayda var. Çalışma ortamında ve sosyal yaşamında yaptıklarınla ve söylediklerinle ön plana çıkabilirsin. Motivasyonunun yüksek olacağı bugün yaptığın her işte fark yaratabilir, ileriye dönük kalıcı adımlar atabilirsin. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa bugün gündeminde evlilik olabilir. Evliysen eşinden beklemediğin, sürpriz bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla program yaparak hoş sohbetli saatler geçirebilirsin.  

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili bir konuda ise aile bireylerinden destek görmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle olan iletişiminizin bugün zayıf olması mümkün olabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokabilecek olaylara yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişinizin yüksek olduğu zamanla içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Gün içinde beklentilerinizin yüksek olduğu durumlar ortaya çıkabilir. Endişelerinizi bir yana bırakmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde başarılarınızından söz ettireceğiniz bir süreçtesiniz. İçten bir isteksizlik duysanız da kısa süre sonra enerjinizi geri kazanabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün olabilir, tehlikeli, riskli olabilecek kişi veya ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. İletişim becerilerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz ancak fikirleriniz karşısında daha güçlü fikirleri bulabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yengeç; finansal konularda gelecek kaygısı içinde olabilirsin. Üstesinden gelebilmek için kapsamlı araştırma yapmalı; sağlam adımlar atmaya özen göstermelisin. Duygusal paylaşımlarında daha gerçekçi, objektif ve ilkeli davranabilirsen isteklerine ulaşman daha kolay olabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha sakin hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ve yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz hızlanıyor. İçinizden yükselen isteklerin artması sizi harekete geçirecek. Yepyeni umutlar duyabilirsiniz. Planlarınızı uygularken çevreniz sizi destekleyecek.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>