Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kararlarında Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 40%

Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.

Geçtiğimiz hafta, işyerindeki veya okuldaki tutumunuzu yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Gezegensel enerji, öyle ya da böyle kesin bir yorumda bulunmanızı istiyor. Belki de, tavrınızdaki değişim zaten gerçekleşti ve bunu fark edecek son kişi sizsiniz. Bu "yeni siz" in sorumluluğunu üstlenme zamanı geldi.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İş anlaşmaları,teklifleri ve mülakatlar gündeminizde olabilir. Karşınızdakileri etkileyebilir, söz ve tavırlarınızla etkiniz altına alabilirsiniz. Eski aşklar, geçmiş ilişkiler kapınızı çalabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili ciddi kararlar alırken, önemli insanlarla iletişime geçebilirsin. İkili ilişkilerinde kendini ifade ederken zorlanabilirsin. Alışkanlıklarını yönetirken zorluk çekeceğin kararlar alıyorsun. Bekar bir Terazi burcuysan yeni tanıştığın tarzı senden çok uzak olan biriyle aranda bir yakınlaşma hissedebilir, ondan hoşlanabilirsin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birikim hedefi ile maddi kaynaklarınızı yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Özgür iradeniz ile alacağınız kararlar yalnız sizi ilgilendirse de hata yapma riskine karşı dikkati elden bırakmamalısınız. Uzman bir kişiden destek alabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız, arkadaşlıklarınız, çocuklarla ilgili konularda sürpriz durumlar ve konuşmalar devam ediyor. Gün içindeortamında değişken ve belirsiz koşullar oluşabilir. 16.00 sularında hızlı bir karar almak gerekebilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki herkes kendi hızında hareket ediyor. Bu, bazı garip etkileşimler yaratabilir. Arkanıza yaslanıp gözlemlemekle yetinmeyin ve bir şeyler yapmaya çalışın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.İlişkilerinize veortaklarınıza sorumluluk duygusuyla yaklaşacağınız bir gün olacaktır. İmzalı işler ve anlaşmalar gündeme gelebilir, ancak Merkür geri hareketteyken imzalı işleri önermiyoruz. Yalnız kalmak istemezsiniz, partnerinizin manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bilmediğiniz bir özelliğini öğreneceksiniz ve çok şaşıracaksınız. İş hayatınızın yorucu temposundan çok sıkıldınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Daraldığınız zamanlar olduğunda derin bir nefes alın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. Başkalarının elindeki, cebindeki ve kafasındakileri bırakın da kendi imkanlarınızı en iyi şekilde kullanmaya bakın. Şans ve kabiliyetlerinizin size hazırladıkları azımsanamaz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 10' 47" R
Ay
Boğa
05° 10' 16" R
Merkür
Koç
21° 09' 52"
Venüs
Boğa
09° 34' 48"
Mars
Koç
05° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 21"
Satürn
Balık
17° 09' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 42"
Lilith
Başak
24° 06' 37"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>