Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün harika görünecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, ayrıca yanınızdan geçenleri kendinize hayran bırakacaksınız. Seks ve romantizm aklınızda olabilir ve günü özel biriyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bu duyguları bir çeşit yaratıcı aktiviteye dökebilirsiniz. Zihninizdekileri akmasını sağlayan bilgiler karşınıza çıkabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Oldukça yaratıcı enerjili bir gün. Mekanı ve zamanı sanatsal hedeflerine yönelik değerlendirmelisin. Şu an tıpkı hayallerini gerçeğe dönüştürecek güce sahip bir büyücü gibisin. Bu sihri başkalarına da yansıt, insanlara yardım etme gücünü hafife alma. Varlığın güçlü bir ışık saçıyor. Bugün karşılaştıklarına karşı hayırsever ve bonkör ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini Kova burcunda sürdürüyor. Saat 18:54 itibariyle ise Ay, yarına kadar hareketini boşlukta sürdürüyor. Finansal işlemleriniz havada kalabilir. En uzun gündüzün yaşandığı bugünde Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. Sizlerin dönemi geliyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. 23 Temmuz tarihine kadar Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz. Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca Neptün retrosu da başlıyor. 27 Kasım'a kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin. İyimser yapınızı karamsar bir ruh haline dönüştürmeyin. Neptün retrosu yazısı için tıklayabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa seyahatler gündeminde!Güneş bugün burcuna geçiyor. Doğum günün şimdiden kutlu olsun. İkili ilişkilerine çok dikkat etmelisin. Sana yakın görünen kişilerin, seni sömürmeye çalışmasına izin verme. Bazen şüphe etmek ve olayların nedenlerini sorgulamak gerekir. Ezber bozan günler. Peşin hükümlülüğü abartabilirsin. İmalı ama içi dolu konuşmalar yapabilirsin. İş yaşamında belli aksaklıklar işlerini yavaşlatabilir, zaman konusunda problem yaşayabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkinin içindeysen Ay'ın konumu başladığın ilişkiyle ilgili seni kararsızlığa itebilir ve ani kararlar alabilirsin. İş yerinde yaptığın bir toplantı sonucu işinle ilgili kısa bir seyahate çıkman söz konusu. Sanatla ilgileniyorsan, yeteneklerini daha iyi sergileyeceğin fırsatlar yakalayacaksın!

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız bazı olaylar sizi gerçekleri öğrenme konusunda cesaretlendirebilir. Yanılgılara açık olan bugün temkinli olmanızda fayda var.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski ilişkilerin yeniden canlanması ihtimali söz konusu. İlişkiniz varsa saygınızı ve dikkatinizi koruyarak hareket etmeniz çok önemli olacak

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; Güneş'in burcunda harekete geçmesiyle birlikte kimliğinin ve isteklerinin ön planda olacağı bir süreç yaşayabilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsin. Bugün yaptığın harcamalar borçlanmalara neden olabilir ancak gizli bilgilerin açığa çıkışı ve kulisler senin lehine gelişmeler olmasını sağlayabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılığınıza odaklanın. Sağlıklı ve güçlü büyüyecek tohumları ekmenin verimli bir zamanındasınız. Başınıza gelen küçük sıkıntılara aşırı tepki göstermeyin. Onlarla zamanını boşa harcamayın. Sizin hedefiniz böyle küçük şeyler değil daha büyükleri olmalı.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca Güneş?e ev sahipliği yapmaya hazırlanın. Demek ki aile ile ilgili konularda ağzınızdan çıkacak cümleler herkesin ilgi odağı olacak. Ailedeki erkeklerle ilgili diyaloglarınız ve alacağınız kararlarınız bugün önem kazanır. Liderliğe hazırlanın. Yazlık ev yatırımı yapmak için iyi bir dönem.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>