Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zor Bir Konuşma Yapmış Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle güzel bir muhabbet kurabilirsin bugün. İkiniz de birbirinizden birçok şey öğrenebilirsiniz. Ancak aranızdaki iletişimi germemeye ve sakin kalmaya dikkat etmeniz gerekecek.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Parasal konularda farklı düşünmen gerekecek bugün. İş ve kariyer fırsatlarını değerlendirirken düşündüğünden farklı bir yere varabilirsin. Bu tür konularda kendine zaman vermek daha iyi olacak.

Bol bol su tüketmek ve daha fazla hareket etmek sana güzel bir etki sağlayacak bugün. Hem zihnini boşaltmak hem de daha fazla hareket etmek sağlığına çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha fazla para kazanmak önceliğin olabilir bugün. Yenifırsatları araştırmak ve eline geçen paranın miktarını artırmak için çabalar gösterebilirsin. Bu girişi sağlama isteği, daha fazla para harcama isteğinden doğabilir bugün.

22 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün son derece verimli bir gün olacak. Çalışmak için ideal alanınızdasınız ve çabalarınızın meyvesini toplamak üzere olduğunuzu bilmelisiniz. Bugün hayatınıza dair yaptığınız uzun vadeli planlara bir kez daha göz atmanız gerekebilir. Tüm taşların kendiliğinden yerine oturduğunu göreceksiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni zorladığını düşündüğün bir konuşma gerçekleştirmiş olabilirsin. Büyük kararları büyük iradeler verir sözü bugün oldukça aklına geliyor. Yakın bir arkadaşının arkandan çevirdiği bir işi öğrenebilirsin. Bu konuda fazla tepki vermiyorsun. En çok değer verdiğin arkadaşlarından biri olmasının verdiği içi güdü de olabilir. Ailenin sorunları ile yakından ilgileniyorsun.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlu olmak ve daha umutlu olmak arasında bir fark olmadığını düşünebilirsiniz. Bunu kırmak için bir şeylerin üzerine koyduğunuzda şartların nasıl değiştiğini hatırlayın. Kendiniz için yaptıklarınızı küçümsemeyin ve bu sayede fazlasını bulacağınızı bilerek yaşamalısınız.

22 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca güven arayışınız ve duygusal açıdan tatmin olacağınız konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Sıkı bir çalışma temposu yakalamak,hayatında var olan imkânları değerlendirmek için iyi bir gün. Çalışma hayatınızda yeni destekler, ayaklarınızın yere basması gereken gelişmeler olabilir. Bütçenizi, eldeki kaynakları yönetmek konusunda akılcı çözümler üretmeye çalışın.

22 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda olabilecek karışıklıklara karşı hazırlıklı olmanız gerekmekte. Problemlere karşı alacağınız önlemler sizi ve ilişkinizi en az...

22 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belge işlemleri ile uğraşman gerekebilir bugün. Bazı şeyleri yoluna koymak için daha dikkat edebilirsin. Evrak ve bankacılık konuları ön plana çıkabilir o yüzden. Özen gerektiren şeylere zaman ayırabilirsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kişisel planlarınız ve ilgi alanlarınız ön plana çıkıyor bir. Hedeflerinizi yüksek tutarken ve her zamankinden daha büyük düşünürken, aynı zamanda acil endişelerinizi ve sorunları ele almaya da hazırsınız. Öne çıkan işleri ve sorunları geride bırakmak ve bunu yapmak için güçlenmiş hissetmek istiyorsunuz. Sohbetler sıklıkla geçmişe dönebilir ve hatırladığınız anılar şimdi ve gelecekte size yardımcı olabilir. İletişim, konuya odaklı, yararlı ve umut verici. Eski bir ilişki veya sorunlu bir alanla ilgili hafızanızı canlandıran bir şeyle karşılaşabilir ve size yardımcı olacak bir keşifte bulunabilirsiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Bu dönemde özellikle daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek.

22 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlar,hayatınız ön plana çıkabilir. Sosyal çevre veya topluluklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

22 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 31" R
Ay
Koç
27° 32' 00" R
Merkür
Koç
20° 44' 25"
Venüs
Boğa
08° 56' 19"
Mars
Koç
04° 41' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 00"
Satürn
Balık
17° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 43' 04"
Neptün
Balık
29° 05' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 60"
Lilith
Başak
24° 03' 09"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>